Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BML dCam4 čierna

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BML dCam4 čierna

Záznamová kamera do auta BML dCam4 – malá, ale šikovná

Každým dňom sa presviedčame, že jazdiť bez kamery do auta je hazard, a to ako pre vašu peňaženku, tak aj pre vaše nervy. Záznamová kamera do auta BML dCam4 je ideálnou voľbou pre profesionálnych i sviatočných vodičov. Vďaka malým rozmerom ju môžete nechávať v aute a hodí sa tak na každodenné použitie. Full HD záznam so širokým uhlom záberu 120° a množstvo funkcií vás zároveň nesklamú ani na najdlhších trasách. Určite vás poteší aj praktické napájanie autokamery cez držiak a 1,5" displej so slovenským menu.

Kvalitné záznamy vo Full HD

Kamera do auta BML dCam4 natáča vo vysokom rozlíšení Full HD so šírkou záberu 120°. Môžete sa tak spoľahnúť, že v prípade nehody budete mať presvedčivé dôkazy o jej vinníkovi. Autokamera však nemusí byť spojená len s nepríjemnými udalosťami – môžete si napríklad zachytiť krásnu cestu na dovolenke. Vďaka automatickej regulácii obrazu sa navyše môžete spoľahnúť, že kvalitné budú aj nočné zábery.

Nenápadná čierna kamera do auta BML dCam4

Časté nasadzovanie a vyberanie kamery je pre mnoho ľudí obťažujúce a používajú ju tak len pri dlhších cestách. Veľa nehôd sa však stáva v blízkom okolí bydliska, preto je dôležité používať autokameru pri každej jazde. Čierna kamera do auta BML dCam4 je malá a nenápadná (tzv. „hidden”), takže ju môžete nechávať v aute bez obavy z odcudzenia.

Displej a slovenské menu

Súčasťou kamery je 1,5" displej a viacjazyčné menu, v ktorom nechýba ani slovenčina. Ovládanie je intuitívne a prehľadné. Vďaka tomu si kameru veľmi ľahko nastavíte, vždy presne vidíte stav nahrávania a záznamy si môžete aj prehrať priamo na displeji, kým sa rozhodnete, ktoré si ponechať.

Kamera do auta BML dCam4

Široký uhol záberu

Vďaka širokému uhlu záberu kamery BML dCam4 vám už nikdy neunikne nič z toho, čo sa deje na ulici alebo okolo nej.

Kamera do auta BML dCam4

Napájanie priamo v držiaku

Iste oceníte možnosť zapojiť napájací kábel priamo do držiaka autokamery BML dCam4, čím sa vyhnete opakovanému zápaseniu s kabelážou a nastavovaním uhlu záberu. Jednoducho kameru nacvaknete a vyrazíte.

Kamera do auta BML dCam4

Nahrávanie do slučky

Kamera BML dCam4 vyhotovuje a ukladá záznamy do slučky, ktorej dĺžku možno nastaviť. Hneď ako je pamäťová karta zaplnená, kamera začne vymazávať najstarší nezamknutý záznam, aby uvoľnila miesto pre nový.

Kamera do auta BML dCam4

Zámok videa

Každý nasnímaný videozáznam je možné uzamknúť a tým chrániť proti prepísaniu cyklickým nahrávaním. K zamknutiu dôjde buď automaticky, keď zabudovaný G-senzor zaznamená náraz či prudký manéver, alebo môžete ľubovoľný záznam uzamknúť ručne.

Kamera do auta BML dCam4

Automatické nahrávanie

Vďaka záznamovej kamere do auta BML dCam4 sa vyhnete tomu, že by ste vyrazili na cestu bez záznamu, pretože sa hneď po pripojení do napájania zapne a automaticky začne nahrávať.

Kamera do auta BML dCam4

Detekcia pohybu

S autokamerou BML dCam4 sa už nikdy nemusíte obávať poškodenia vášho auta. Kamera zaistí bezpečie vášho auta aj vtedy, keď nie ste prítomní. Hneď ako zaznamená pohyb pred objektívom, spustí sa nahrávanie a záznam sa uloží.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Hlavný

Uhlopriečka displeja 1,5 "

Typ a funkcie

Typ Do auta

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD
Max. rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080)

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SDHC
Max. veľkosť SD karty 32 GB

Batéria

Typ napájania Zásuvka autozapaľovača

Farba

Farba Čierna

Hlavný

Uhol záberu 120 °
Uhlopriečka displeja 1,5 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)

Typ a funkcie

Typ Do auta

Batéria

Typ napájania Zásuvka autozapaľovača
Kód:  BML020a2
Produktové číslo:  BMLDC4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14