Obnoviť stránku

BLUEBEARDS REVENGE Hipster

5 1 hodnotení

BLUEBEARDS REVENGE Hipster

Sada prvotriednych výrobkov na úpravu vlasov a fúzov pre moderného muža. Darčekový set BLUEBEARDS REVENGE Hipster navrhnutý špeciálne pre bradáčov obsahuje kvalitnú pánsku kozmetiku od renomovaného anglického výrobcu. Súčasťou darčekovej sady je holiaci strojček typu shavetta s výmennými čepeľami, 100 ml pomáda na vlasy, 50 ml olej na fúzy Classic a 20 ml vosk na fúzy pre dokonalý finálny vzhľad.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady BLUEBEARDS REVENGE Hipster

  • Luxusný set pre moderného muža
  • Kvalitné produkty anglického výrobcu kozmetiky
  • Holiaci strojček typu shavetta
  • Pomáda na vlasy 100 ml
  • Olej na fúzy Classic 50 ml
  • Vosk na fúzy 20 ml
  • Ideálna ako darček

Obsah balenia:
Holiaci strojček BLUEBEARDS REVENGE Cut-Throat shavetta na holenie je podobný britve, ale funguje na princípe výmenných žiletiek, takže sa nemusíte starať o jeho brúsenie.
Pomáda na vlasy BLUEBEARDS REVENGE 100 ml dodá vašim vlasom žiarivý lesk a vytvoríte s ňou dokonalý účes, ktorý bude vďaka silnej fixácii držať po celý deň.
Zloženie: Aqua, Ceteareth-25, peg-7 glyceryl cocoate, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, Phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, CI 19140 (FD & C Yellow 5), CI 17200 (D & C Red 33), CI 42090 (FD & C Blue 1), alpha-Isomethyl ionone, benzyl salicylate, citral, citronellol, geraniol, Butylphenyl methylpropional, limonene, linalool.
Olej na fúzy BLUEBEARDS REVENGE Classic Blend 50 ml hydratuje vaše fúzy aj pokožku pod nimi a navyše fúzy perfektne vyhladí.
Zloženie: Vitis vinifera seed oil, Olea europaea fruit oil, helianthus annuus seed oil, parfum, tocopherol, linalool, Butylphenyl methylpropional, limonene, alpha-Isomethyl ionone, benzyl salicylate, geraniol, citral.
Vosk na fúzy BLUEBEARDS REVENGE Classic Blend 20 ml pomôže zafixovať vaše fúzy v požadovanej pozícii.
Zloženie: Cera albumu, petrolát, parfum, linalool, Butylphenyl methylpropional, limonene, alpha-Isomethyl ionone, benzyl salicylate, geraniol, citral.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy, Na holenie, Starostlivosť o vlasy
Kód:  KSDS1081
Produktové číslo:  5060297001574
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08