Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bloodborne – PS4

4,6 70 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA10
Kód bude uplatnený automaticky.
16,11 €
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

Bloodborne – PS4

So strachom v chrbte

Bez súcitu

Existuje celý rad úrovní hernej zábavy, ale dielo japonského šialenca Hidetaka Miyazakiho patrí na samotný vrchol a nie je určené pre obyčajných konzumentov smiešnych strieľačiek. Bloodborne sa totiž radí k legendárnej sérii Demon's Souls a Dark Souls, ktoré sú oslavované pre svoju brutálnu náročnosť. Každý krok zlým smerom znamená smrť, ale neustále vo vás hlodá červíček, ktorý vás láka skúsiť to znovu a znovu.

Temný príbeh

Nič pre slabochov

Svetom sa šíri tajomná nákaza a v tmavom meste Yharnam sa odohráva séria nekalých vecí. Miestni obyvatelia sú už v podstate netvory a niekoľko málo preživších vám poskytne cenné rady. Vyriešiť vzniknutú situáciu však musíte sami a rozhodne budete mať plné ruky práce. Celá plejáda nepriateľov má pomerne originálny návrh a ich sily sú aj značne naddimenzované.

Bloodborne

bojový systém

Hnusáci na každom rohu

K ich zdolaniu vám pomôže prepracovaný RPG systém zručností, ktorý v spojení so správnou bojovou výbavou dokáže divy. Vývojári ohlásili aj náhodne generovaných dungeonov, takže nikdy dopredu neviete, čo vás čaká za ďalším rohom.

ponurý špeciál

Len pre fanúšikov značky

Exkluzívna a ponurá grafika srší zo všetkých herných záberov, takže nezostáva než popriať dobrý lov a užiť si tento titul iba na konzole novej generácie - PlayStation 4.

Bloodborne

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Bloodborne

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner RPG

Multiplayer

Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Dátum vydania

Rok vydání 2015
Mesiac vydania Marec

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Exkluzivita Playstation 4

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MSX124
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PS719435976
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18