Obnoviť stránku

BlitzWolf Reversible Micro USB - obojstranné konektory, 2m čierny

4,3 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BlitzWolf Reversible Micro USB - obojstranné konektory, 2m čierny

Revolučný kábel USB obsahuje na svojich koncoch konektor typu USB A a konektor micro USB B, ale v prevedení, u ktorého pri zasúvaní nezáleží na otočení. S týmto káblom máte výrazne jednoduchší život a zasuniete ho oveľa rýchlejšie. Už nemusíte svietiť na konektor, aby ste rozoznali označenie hornej strany. Kábel je navyše veľmi húževnatý a vydrží bez zmeny parametrov viac ako 3 tisíc ohnutí.
Kábel je dimenzovaný pre vysoký prúd, takže umožňuje rýchlonabíjanie a tiež dáta prenáša značnou rýchlosťou. Je vysoko kompatibilný, takže k nemu spoľahlivo pripojíte väčšinu zariadení s micro USB, ako sú smartphony, tablety, MP3 prehrávače, PDA, digitálne fotoaparáty / videokamery, pevné disky, e-čítačky, herné zariadenia atď. Je vyrábaný vo farbe čiernej a bielej.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kompatibilný s micro USB zariadeniami
  • Nezáleží na otočení pozlátených konektorov
  • Výrazne jednoduchšie používanie kábla
  • Rýchlonabíjanie až do 2,1 A


Kábel
Meď chránená pocínovaním
Tienenie hliníkovou fóliou
Pružný a ekologický TPE povlak
Konektory
Pozlátený obojstranný USB A
Pozlátený obojstranný micro USB B
Ostatné
Výstup: 5 V / 9 V / 12 V pre prúd až 2,1 A
Prenos dát: až 480 Mbps

 
Kód:  BWC010d

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06