Obnoviť stránku

BLAUPUNKT MC80BT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BLAUPUNKT MC80BT

Táto originálna hudobná zostava splní očakávania každého, kto očakáva ostrý a jasný zvuk a vysokú kvalitu spracovania v kombinácii s moderným dizajnom. Čierny povrch so striebornými prvkami bude skvelým doplnkom každého interiéru. Okrem hudobného CD si prehráte aj CD s MP3, nechýba ani USB vstup a možnosť streamovania hudby z telefónu alebo tabletu cez Bluetooth. Vďaka dvom vstupom pre mikrofón rozbehnete perfektnú karaoke party. 

Kľúčové vlastnosti

  • Mikrosystém so zabudovaným karaoke
  • Užite si jasný a ostrý zvuk
  • Prehrávajte hudbu takmer z akéhokoľvek zdroja
  • Rozbehnite karaoke párty s dvoma pribalenými mikrofónmi
  • Kochajte sa moderným dizajnom hudobnej zostavy

Rozbehnite karaoke párty

Mikrosystém je dodávaný v balení s dvomi mikrofónmi. Ak ich zapojíte do konektorov v zadnej časti hlavnej jednotky, môžete rozbehnúť nezabudnuteľnú karaoke párty a stať aspoň na jeden večer hviezdou pódia. Atmosféru doplnia vkusné svetelné efekty. Svoju obľúbenú hudbu si môžete pustiť z hudobného alebo MP3 CD, CD-RW, z USB flash disku alebo ju priamo streamovať cez Bluetooth z akéhokoľvek kompatibilného zariadenia. Samozrejme nechýba možnosť naladiť svoju obľúbenú FM stanicu a uložiť ju do jednej z 30 predvolieb.

Moderný dizajn a intuitívne ovládanie

Na čelnom paneli hlavnej jednotky nájdete veľký ergonomický ovládač, ktorý spoločne s diaľkovým ovládačom s rozmernými tlačidlami maximálne uľahčuje obsluhu zariadenia. Moderný dizajn je podčiarknutý modrým podsvietením okolo výškových reproduktorov. Mikrosystém MC80BT nepokazí žiadnu zábavu a navyše bude ozdobou vašej domácnosti.

 

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 30 ×

Základné parametre

Výkon 100 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 270 mm
Výška prehrávača 355 mm
Hĺbka prehrávača 320 mm
Šírka reproduktorov 242 mm
Výška reproduktorov 409 mm
Hĺbka reproduktorov 260 mm
Hmotnosť 15,9 kg
Kód:  PZ982h8
Produktové číslo:  MC80BT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04