Obnoviť stránku

BLAUPUNKT MB10

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BLAUPUNKT MB10

Bluetooth reproduktor BLAUPUNKT MB10 vám kvalitne sprostredkuje výdatné basy a priezračné stredy aj výšky, čím posúva počúvanie do úplne nových dimenzií. A káble môžete nechať v šuplíku! Spojenie totiž bez problémov zvládne moderná technológia Bluetooth, ktorá umožňuje púšťať pesničky i hovorené slovo z telefónu alebo tabletu s touto technológiou. A menovitý výkon 600 W garantuje perfektné ozvučenie akejkoľvek párty, ktorú si zmyslíte. Vnútorná batéria dodáva kapacitu 5 Ah, a preto obstará zábavu po dobu 24 h.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora BLAUPUNKT MB10

  • Podpora bezdrôtového prenosu zvuku cez Bluetooth
  • Vstavaný mikrofón pre ľahké hands-free hovory
  • Výbavu dopĺňa tiež vstavaný FM tuner
  • Jedno nabitie zaistí hudbu až na 24 h
  • Výkon: 600 W
  • Rozmery (š × v × h): 442 mm × 580 mm × 258 mm
  • Hmotnosť: 16 kg

Bluetooth reproduktor BLAUPUNKT MB10 prinesie úžasný sound a bez káblov

Zabudovaný mikrofón pre zmenu dovolí telefonovať ako s hands-free súpravou. Nepodporuje váš obľúbený prehrávač bezdrôtové technológie? Aj s tým si hravo poradíte! Z tejto šlamastiky vás totiž dostane FM prijímač. A úplne na záver vás ešte upozorníme na moderný vzhľad, s ktorým sa stane ozdobou každého večierku.

Kód:  PZ9671e
Produktové číslo:  MB10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14