Obnoviť stránku

BLAUPUNKT GTx 663 DE Dark Edition

4,5 62 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BLAUPUNKT GTx 663 DE Dark Edition

Trojpásmové reproduktory Blaupunkt GTx 663 v špeciálnej čiernej edícii budú vynikajúcim vylepšením vášho existujúceho zvukového systému v automobile. S ich kvalitným prednesom dostane prehrávanie obľúbených hudobných zdrojov nový rozmer a určite si ho oveľa lepšie užijete.
Reproduktory využívajú vysoko kvalitné vstrekované polypropylénové basové meniče, ktoré poskytujú zodpovedajúcu basovú odozvu aj bez použitia samostatného subwoofera. Pre jemné a čisté výšky sú potom pripravené mylarové tweetery. Vysoká maximálna zaťažiteľnosť reproduktorov až 220 W zaručí dostatočnú hlasitosť bez nežiaduceho skreslenia. Pri montáži do auta berte do úvahy montážnu hĺbku 56 mm a priemer 165 mm.
Parametre a špecifikácia:
Systém:
3-pásmový koaxiálny
Priemer:
165 mm
Výkon:
Menovitý výkon: 50 W
Max. výkon: 220 W
Citlivosť:
93 dB
Frekvenčný rozsah:
40 - 22 000 Hz
Impedancia:
4 ohmy
Materiál membrány:
Vstrekovaný PP
Montážna hĺbka:
56 mm

Kód:  PZ960d6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03