Obnoviť stránku

BLAUPUNKT DVR BP 3.0 FHD GPS

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BLAUPUNKT DVR BP 3.0 FHD GPS

Blaupunkt DVR BP 3.0 je záznamová kamera do auta, ktorá disponuje GPS modulom umožňujúcim zaznamenávať trasu, čas a rýchlosť, akou sa vozidlo pohybuje. Pokiaľ sa vám teda stane nehoda alebo iná udalosť, budete mať v ruke preukazný materiál pre políciu alebo poisťovňu. Spoločnosť Blaupunkt tiež poskytuje softvér s intuitívnym užívateľským rozhraním, ktorý vám umožní detailnú analýzu zaznamenaných dát. Tá sa navyše synchronizuje s videozáznamom. Táto kamera do auta teda nielen, že zaznamenáva, ale aj vám poskytuje detailnú analýzu záznamu. 

Kľúčové vlastnosti kamery do auta Blaupunkt DVR BP 3.0

  • Integrovaná GPS a G-Sensor
  • Ukladá záznamy v rozlíšení Full HD
  • 2,7" HD TFT LCD farebný displej
  • Mikrofon a reproduktor
  • Funkcia detekcie pohybu
  • Širokouhlý 140° objektív

DVR BP 3.0 zaznamenáva vo Full HD

Tento model sa pýši širokouhlým 140° objektívom, vďaka čomu dokáže zachytiť takmer celý výhľad pred vozidlom. Integrovaný snímač CMOS s rozlíšením 2 Mpx sľubuje vysoko kvalitný a detailný obraz. Záznam je možné ukladať až v rozlíšení Full HD (30 fps), ale k dispozícii budete mať aj ďalšie režimy záznamu. Obsluhu Blaupunkt DVR BP 3.0 spríjemní 2,7" HD TFT LCD displej. Okrem toho zobrazuje nahratý obraz v reálnom čase. Pomocou displeja si taktiež môžete prehrávať záznamy.
Kamera ukladá záznamy v slučke, ktorej dĺžku si môžete nastaviť podľa svojich potrieb v rozmedzí 1, 3 alebo 5 minút. V prípade, že na pamäťovej karte dôjde miesto, tak sa automaticky začnú prepisovať najstaršie záznamy. Jednotlivé súbory môžete zabezpečiť funkciou SOS, ktorá ochráni záznam pred automatickým vymazaním. Takýto súbor je možné odstrániť až po pripojení k počítaču samotným užívateľom. 

Záznamová kamera s praktickými funkciami

Pre správnu funkciu kamery je potreba osvetlenie s hodnotou minimálne 1 LUX. Zábery nasnímané Blaupunkt DVR BP 3.0 sú tak kvalitné, že budete môcť ľahko identifikovať osoby, autá a ich registračné značky, a to dokonca aj pri zlom osvetlení. Nechýba ani G-senzor či detektor pohybu, čo znamená, že sa záznam spustí len vtedy, keď sa pred objektívom objaví pohybujúci sa objekt. Túto funkciu je možné využiť pre zapínanie kamery. Zariadenie môžete spúšťať aj automaticky pri zapnutí zapaľovania (napájací kábel musí byť zapojený) alebo manuálne pomocou tlačidla. 
Využiť budete môcť režim fotenia pre nadobudnutie fotografií až 12 Mpx. Vo výbave nájdete mikrofón a reproduktor, teda nahrané video bude aj ozvučené. Slot pre pamäťové karty podporuje microSD karty s kapacitou až 64 GB. Napájanie je zabezpečené microUSB káblom a nabíjačkou do auta, ktoré sú súčasťou balenia. Veľkou výhodou je miniHDMI konektor pre prenos vysoko kvalitného videa a zvuku do kompatibilných zariadení. 
Doplňujúce informácie:
Rozlíšenie videa:
1920 × 1080 (30 snímok za sekundu)
1280 × 720 (60 fps)
1280 × 720 (30 fps)
640 × 480 (30 fps)
Nahrávanie v slučke:
1/3/5 min./vypnuté
Podpora pamäťových kariet:
Class10 alebo vyšší
Obsah balenia:
držiak kamery, nabíjačka do auta, USB kábel, manuál

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0
Audio/Video HDMI

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, USB kábel, Nabíjačka do auta, Držiak

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Vnútorná pamäť 0 MB (0 GB)
Max. veľkosť SD karty 64 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 105 g
Šírka 8,14 cm
Výška 6,47 cm
Hĺbka 4,1 cm

Hlavný

Uhol záberu 140 °
Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 2 Mpx
Uhlopriečka displeja 2,7 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Stereo

Typ a funkcie

Typ Do auta
Funkcie Akumulátorové napájanie, GPS, Nahrávanie v slučke

Batéria

Typ napájania Zásuvka autozapaľovača
Kapacita batérie 600 mAh
Kód:  PZ973c1
Produktové číslo:  1131599130001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19