Obnoviť stránku

BLAUPUNKT CR 15WH biely

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BLAUPUNKT CR 15WH biely

Rádiobudík Blaupunkt CR15WH zaujme veľkým a dobre čitateľným displejom s uhlopriečkou 3". Vďaka modernému dizajnu je skvelým doplnkom do každého interiéru. Displej ponúka dva režimy nastavenia jasu - "High" pre presvetlené miestnosti a "Low" umožňuje plynulé nastavenie jasu displeja podľa vašich preferencií, a predovšetkým v závislosti na okolitom prostredí. Blaupunkt CR15WH disponuje integrovaným FM tunerom s pamäťou až pre 10 vašich obľúbených rozhlasových staníc. 

Kľúčové vlastnosti rádiobudíka BLAUPUNKT CR 15WH biely

  • Nastavenie jasu v dvoch režimoch
  • FM rádio s 10 predvoľbami
  • Dvojitý budík - budenie rádiom alebo bzučiakom
  • Funkcia Snooze
  • USB konektor pre nabíjanie mobilných zariadení

Pre budenie môžete využiť dve možnosti - buď rozhlasovú stanicu, alebo klasický akustický signál. Budenie môžete naprogramovať s denným opakovaním alebo len v pracovné dni. Samozrejmosťou je potom funkcia Snooze, ktorá automaticky vypína rádio po vopred nastavenom intervale. Na zadnej strane sa nachádza praktický USB port slúžiaci pre napájanie mobilných zariadení (5V/1A). Okrem toho sa na zadnej strane rádiobudíka Blaupunkt CR15WH ukrýva aj slot na záložnú batériu CR2032 (nie je súčasťou balenia) umožňujúci zachovanie všetkých nastavení pri výpadku elektrického prúdu. 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22 cm
Výška 10,2 cm
Hĺbka 3,7 cm
Hmotnosť 300 g

Funkcie

Funkcie Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Opakované budenie – Snooze, Konektor USB

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny
Kód:  PZ964f35
Produktové číslo:  CR15WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14