Obnoviť stránku

BLAUPUNKT BT 01OR

4,3 13 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BLAUPUNKT BT 01OR

Prenosný reproduktor, ktorý sprostredkuje kvalitné počúvanie hudby, nech už vás cesta zavedie kamkoľvek. Vďaka kompaktnému vyhotoveniu a vstavanej nabíjateľnej batérii vám zahrá všade tam, kam si ho donesiete. Má totiž vlastnú nabíjaciu batériu, ktorá ho poháňa, aj keď ste mimo dosahu elektrickej siete. Energiu uloženú v batérii môžete navyše využiť aj pre nabíjanie telefónu cez USB, čím zastúpi powerbank.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý zvuk v malom, ľahkom reproduktore
  • Dobíjacia batéria (400 mAh) využiteľná ako powerbank
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
  • NFC pre okamžité spojenie
  • Káblový vstup pre ostatné prehrávače
  • Príjem FM rádií (60 predvolieb)
  • Zabudovaný prehrávač micro SDHC kariet

Univerzálny ako žiadny iný

Hudbu prehrá z akéhokoľvek zariadenia vybaveného obyčajným slúchadlovým konektorom alebo bezdrôtovou technológiou Bluetooth. Aby bolo bezdrôtové spojenie rýchlejšie, používa okamžité spárovanie cez NFC. Po zasunutí pamäťovej karty s uloženou hudbou funguje reproduktor aj ako samostatný prehrávač. V neposlednom rade oceníte aj zabudované FM rádio so 60 predvoľbami.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Výkon 2 W
Počet predvolieb 60 ×

Rozmery a hmotnosť

Šírka 70 mm
Výška 64 mm
Hĺbka 70 mm
Hmotnosť 0,2 kg
Kód:  PZ959e1
Produktové číslo:  BT01OR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04