Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Black Eye HD Macro x15

5 3 hodnotení

Black Eye HD Macro x15

Black Eye HD Macro x 15

Objektív Black Eye HD Macro 15× 3. generácie pre mobilné telefóny

Black Eye HD Macro 15× objektív 3. generácie so systémom uchytenia Clipper bol navrhnutý pre použitie na väčšinu inteligentných telefónov na trhu. Dvadsaťnásobné priblíženie fotografovaného objektu, zachytenie jemných detailov tých najmenších objektov. Prémiová fínska značka Black Eye Lens používa kvalitné sklenené šošovky s vrstvenou povrchovou úpravou.


Kľúčové vlastnosti

  • Objektív a klip s unikátnym dizajnom Black Eye
  • Jednoduché použitie aj obsluha
  • Foťte detaily profesionálnej kvality, nech ste kdekoľvek

Balenie obsahuje:

  • Objektív Macro HD
  • Krytka objektívu
  • Upínací štipec
  • Vrecúško z mikrovlákna
  • Čistiaca utierka z mikrovlákna

Inštalácia objektívu

  1. Odstráňte kryt z objektívu.
  2. Pripnite objektív na kameru vášho prístroja.
  3. Skontrolujte správne usadenie objektívu na displeji prístroja v aplikácii kamera.
  4. Užívajte si fotenie a nakrúcanie, objavujte nové možnosti záberov.
  5. Nezabudnite na hashtag #blackeyemacro #blackeyeczsk #blackeyelens!

Pamätajte si, že pre dosiahnutie čo najlepšej obrazovej kvality je nutné udržiavať objektív v čistote.



Tipy a triky

Aby sa vám objektív nezašpinil a nezaprášil, mali by ste ho prepravovať vždy s nasadenou prednou krytkou a uschovaný vo vrecúšku. Pred nasadením objektív utrite čistiacou utierkou z mikrovlákna, rovnako ako telefón. Čisté sklo, rovná sa dobré zábery.
Objektív nasaďte presne na prostriedok kamery, môžete sa pozerať cez sklo, aby ste videli šošovku telefónu. Keď si zapnete kameru, taktiež uvidíte, ako záber vyzerá, a prípadne si môžete objektív posunúť. Nasadením na prostriedok dosiahnete najlepšej ostrosti!


Technické informácie

Vysoko kvalitné sklo s dvojvrstvovou povrchovou úpravou umožňuje zachytenie prirodzených farieb a zabraňuje nechceným odrazom svetla.

A dôležité upozornenie, nikdy pri fotení s Black Eye nepoužívajte blesk, objektív ho sčasti zakryje a fotografie by neboli kvalitné.

Pomer zväčšenia obrazu 0,15×
Rozlíšenie (stred) 250 čiar/mm
Rozlíšenie (okraj) 200 čiar/mm



Prémiová značka z Fínska

Exkluzívna fínska značka Black Eye pôsobí na trhu objektívov pre mobilné telefóny niekoľko rokov. Založil ju fínsky fotograf Arto Eekman a fínski profesionálni športovci Eero Eetala a Fredy Sirviö. Hlavná myšlienka bola a je - umožniť všetkým majiteľom smartfónov jednoduchšie a lepšie fotografovať a natáčať so svojím telefónom. Black Eye na trh dodáva širokú škálu kvalitných prídavných objektívov s univerzálnym systémom uchytenia, ktoré možno použiť na väčšinu mobilných telefónov.

Kód:  BLAEYE13
Produktové číslo:  HM001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03