Obnoviť stránku

BISON SPRAY ADHESIVE 500 ml

3,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

BISON SPRAY ADHESIVE 500 ml

Lepidlo Bison Spray Adhesive je kontaktný prípravok v spreji určený na lepenie bežných materiálov, ako sú drevo, textil, papier alebo lepenka. Zvládne ale aj kov a umelé alebo penové hmoty, ako sú polystyrén (styropor). Vie zlepiť ako rovnaký materiál, tak aj rôzne druhy medzi sebou. V závislosti od postupu aplikácie možno vykonávať lepenie s korekciou alebo aj opakovane odstrániť. Lepidlo je vhodné na lepenie väčších plôch. Vďaka jeho vyhotoveniu v spreji je aplikácia jednoduchá a rýchla. Lepidlo Bison Spray Adhesive je odolné voči teplotám od -40 do +50 °C.

Kľúčové vlastnosti lepidla Bison Spray Adhesive 500 ml

  • Kontaktné lepidlo v spreji
  • Bison Spray Adhesive lepí bežné materiály, ako sú drevo, papier alebo textil
  • Zvládne aj kov alebo umelé hmoty, vrátane penových hmôt
  • Slepí rovnaké materiály, ale aj rôzne druhy medzi sebou
  • Vhodné na lepenie väčších plôch
  • Jednoduchá a rýchla aplikácia
  • Možnosť lepenia s korekciou alebo opakovaného odstránenia lepenia
  • Lepidlo Bison Spray Adhesive je odolné teplotám od -40 do +50 °C

Návod na použitie:
Obsah nádobky pred použitím dobre pretrepte a lepidlo aplikujte zo vzdialenosti asi 15 – 25 cm. Po použití postavte nádobku hore dnom a vystriekajte zvyšok lepidla z rozprašovacej trysky. Striekajte tak dlho, kým z rozprašovacieho ventilčeka nezačne vychádzať iba hnací plyn.

Kontaktné lepenie:
Plochy určené na zlepenie nastriekajte na obe strany a nechajte 10 minút zaschnúť. Potom priložte obe časti k sebe a krátko silno pritlačte.

Lepenie s korekciou:
Je možné pri lepených povrchoch, kde je minimálne jeden porézny (savý). Lepidlo je možné naniesť len na jeden lepený povrch a ihneď oba materiály spojiť. Korekcia je možná po dobu 5 minút. Doba schnutia cca 24 hodín.

Opakovane odstrániteľné lepenie:
Lepidlo nastriekajte na jednu plochu a nechajte 20 minút zaschnúť. Vytvorí sa (samolepiaca/stále lepiaca) vrstva a je možné opakované nalepenie a odlepenie materiálu.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 500 ml
Použitie Drevo, Textil, Papier
Typ V spreji
Typ spoja Pružný
Kód:  TRADlep038
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  17968

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19