Obnoviť stránku

Birzman Zacoo Maha MTB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Birzman Zacoo Maha MTB

Predstavujeme špičkové čerpadlo z Birzmanu, ktoré obsahuje leštené hliníkové teleso a množstvo výrobných riešení, ktoré ho ľahko používajú. Vďaka svojmu špeciálnemu dizajnu je ideálny na nafukovanie horských bicyklov. Umožňuje rýchlo nafúknuť veľké objemové obloženie.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhľad lešteného hliníka
  • Drevené zábradlie
  • Plynulý beh
  • Ergonomický sklon 5 ° tela
  • CAD systém pre kontrolu prúdenia vzduchu
  • Jasný manometer
  • Max. tlak 120 psi / 8,3 bar

Praktická a pohodlná konštrukcia

Prvá vec, ktorú si všimnete na tejto horskej dráhe, s výnimkou jej vzhľadu, je náklon 5 ° pre užívateľa. Toto umožňuje jeho použitie pohodlné a prirodzené geometrii ľudského tela. Široká lakovaná rukoväť a prakticky umiestnený rozchod prispievajú aj k väčšiemu komfortu. Hliníkový podstavec potom dodáva čerpadlo s stabilitou a trvanlivosťou.

Dokonale navrhnuté

Konštrukcia piestu je tiež dobre navrhnutá. Vytvára tlak až 120 psi a má veľmi hladký chod.Čerpadlo je vybavené systémom kontroly prietoku CAD. Odtokový piest tohto systému reguluje tlak vzduchu a ľahko sa pripája ku konektoru Snap-it, čo umožňuje rýchle a jednoduché pripojenie k vsuvke.

Kód:  SPT18017
Produktové číslo:  4714247515376
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14