Obnoviť stránku

BIOTHERM Homme Total Recharge Non-Stop Moisturizer 50 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Homme Total Recharge Non-Stop Moisturizer 50 ml

Pánsky pleťový krém Homme Total Recharge účinne hydratuje, vyživuje a revitalizuje mužskú pleť. Energizujúci prípravok povzbudzuje pleť, odstraňuje jej únavu a navracia jej hydratačnú rovnováhu. Spoľahlivo chráni pleť proti vonkajším škodlivým vplyvom počas celého dňa. Ošetrujte svoju pleť, krásna a zdravá pleť nie je len výsada žien!

Mužská pleť, rovnako ako ženská, trpí neustálym každodenným stresom, znečisteným životným prostredím a rozmarmi počasia. Jemný krém príjemne osviežuje pleť, dodáva jej potrebnú hydratáciu a zanecháva ju pružnú a vláčnu. Pri pravidelnom používaní intenzívne predchádza predčasnému starnutiu a ochabovaniu mužskej pleti. Povzbuďte unavenú pleť krémom, ktorý jej dodá energiu do ďalšieho dňa!
Typ pleti:
Pre všetky typy mužskej pleti.
Použitie:
Nanášajte na pleť ráno aj večer, dôkladne premasírujte a nechajte vstrebať.


Objem:
50 ml

Zloženie:
Aqua, mentha piperita leaf water, alchol denat, glycerin, cyclohexasiloxane, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, panax ginseng extract, carbomer, caffeine, sodium hydroxide, silica silylate, paullinia cupana seed extract, adenosine, ascorbyl glucoside, propylene glycol, spirulina platensis extract, capryl glycol, vitrosilla ferment, trisodium ethylenediamine disuccinate, biosaccharide gmu-1, xanthan gum, menthol, ethyl menthane carboxamine, polysilicone-11, tocopherol, phenoxyethanol, CI14700, CI 19140, linalool, alpha-isomethyl ionone, limone, hydroxycitronellal, butylphenyl methylpropional, nexyl cinnamal, parfum

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSMU0183
Produktové číslo:  3605540945285

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12