Obnoviť stránku

BIOTHERM Biocils 100 ml

BIOTHERM Biocils 100 ml

Značka Biotherm je inšpirovaná prírodou a termálnymi prameňmi pyrenejských hôr. BIOTHERM Biocils dokonale odstráni i vodoodolný mejkap. Medzi jeho ďalšie výhody patrí príjemné osvieženie a absencia mastného filmu po použití odličovača. Prvá olejová báza rýchlo odstraňuje tmavé pigmenty a aj tú najodolnejšiu riasenku. Druhá fáza na báze vody a s obsahom čistiaceho prostriedku sa postará o perfektné a jemné odstránenie všetkých zostávajúcich nečistôt. Dvojfázový odličovač očí bude skvelou voľbou aj pre ženy s citlivými očami, alebo tie čo používajú kontaktné šošovky. 

    

Kľúčové vlastnosti odličovača BIOTHERM Biocils

  • Dvojfázový odličovač  značky BIOTHERM
  • BIOTHERM Biocils je vhodný aj na citlivé oči a pre ženy čo nosia kontaktné šošovky
  • Dokáže odstrániť i vodoodolný mejkap
  • Nezanecháva mastný film
  • Prvá fáza na báze oleja si poradí s tmavými pigmentmi a riasenkou
  • Druhá fáza na báze vody pre jemné odstránenie zvyšku nečistôt

Použitie:
Naneste dostatočné množstvo odličovača na vatový tampón. Jemne pretrite očné viečka a riasy. Nie je potrebné následne oplachovať vodou.

Zloženie:
AQUA, ISODODECANE, ISOPROPYL, PALMITATE, UNDECANE, TRIDECANE, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, HEXYLENE GLYCOL, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DECYL GLUCOSIDE, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, MADECASSOSIDE, GERANIOL, CITRONELLOL, ARGININE, CITRIC ACID, MTREOSCILLA FERMENT, CI 60725, PARFUM, (F.I.L. B40764/2).


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ produktu Dvojfázový (olejový) odličovač

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Citlivá
Kód:  KSPL2330
Produktové číslo:  3614271260420

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08