Obnoviť stránku

BIOTHERM Aquasource Cocoon 50 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Aquasource Cocoon 50 ml

Pleťový gel BIOTHERM Aquasource Cocoon 50 ml s balzámovou texturou
 
 

Pleťový gél Aquasource Cocoon je vysoko hydratačný prípravok, ktorý ošetruje, vyživuje a predovšetkým do hĺbky hydratuje pleť. Gélová textúra kombinuje účinnosť vyživujúceho balzamu s ľahkosťou gélu, a tak bude vyhovovať najmä ženám, ktoré nemajú rady mastné alebo hutné prípravky. Je určený pre normálnu až suchú pleť.

Gél Aquasource Cocoon sa ľahko nanáša a okamžite sa vstrebáva do pleti. Zanecháva pleť zamatovo jemnú a prirodzene pružnú. Obsahuje čistý termálny planktón, ktorý zaisťuje pleti výživu a potrebnú hydratáciu. Šetrné zloženie prípravku neobsahuje parabény ani iné zaťažujúce látky, preto je vhodné aj pre citlivú pleť. Doprajte svojej pleti dlhodobú hydratáciu a dokonalý komfort, aby bola jemná, prirodzene krásna a žiarivá.
Aktívne látky:

  • Termálny planktón – udržuje v pleti hydratáciu a poskytuje jej potrebnú výživu.

Typ pleti:
Pre normálnu až suchú pleť, vrátane citlivej pleti.
Použitie:
Nanášajte ráno a večer na čistú pleť a jemne vmasírujte.
Objem:
50 ml

Zloženie:
Aqua, Dimethicone, Alcohol Denat, Glycerin, Isocetyl Stearate, Polyglyceryl-2 Stearate, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Stearyl Heptanoate, Peg-8 Stearate, Mannose Stearic Acid, Stearyl Caprylate, Alteromonas Ferment Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Polyacrylate, Palmitic Acid, Disodium Stearoyl Glutamate, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Vitreoscilla, Ferment, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, CI14700, Linalool, Geraniol, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, benzyl Salicylate, Parfum, (F.I.L CI166684/3)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Gél
Kód:  KSPL1583
Produktové číslo:  3605540939895

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08