Obnoviť stránku

BIOPHA Make-up removal lotion 200 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOPHA Make-up removal lotion 200 ml

S obsahom Aloe Vera a ibišteka

Prírodná odličovacia pleťová voda na tvár a oči BioPha s obsahom Aloe Vera a extraktu ibišteka v biokvalite. Jemne odstraňuje make-up a nečistoty, je vhodná aj na odlíčenie veľmi citlivých očí. Čistí a upokojuje pleť, zanecháva ju rozžiarenú a bez napätia. Nedráždi oči, je oftalmologicky testovaná. Neobsahuje parabény, silikóny a umelé farbivá. Pleťová voda nebola testovaná na zvieratách.

Prírodná pleťová voda BioPha Make-up removal podporuje prirodzenú obranyschopnosť pleti, vyhladzuje jemné vrásky a stimuluje obnovu buniek. Oddajte sa starostlivosti prírodných látok obsiahnutých v pleťovej vode, vaša pleť bude nielen dokonale čistá, ale spomalíte tiež stzrnutie vašej pleti!

 

Účinky

  • Perfektne čistí pleť a odličuje make-up
  • Upokojuje pleť
  • Rozjasňuje pleť a odstraňuje napätie v pleti
  • Chráni pleť pred škodlivými účinkami UV žiarenia
  • Stimuluje obnovu a omladenie pleti

Aktívne látky

  • Aloe Vera - podporuje prirodzenú obranyschopnosť, patrí medzi antioxidanty, prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom a k normálnemu stavu pokožky
  • Extrakt z kvetu ibišteka - má vysoký obsah ovocných kyselín, prejasňuje a hydratuje pleť, je bohatý na antokyány - flavonoidy, ktoré chránia pokožku pred účinkami škodlivého UV žiarenia, a zamedzujú poškodeniu DNA v jadrách buniek, vyhladzuje jemné vrásky, odstráni povrchové chrasty a šupinky, stimuluje obnovu a omladenie pleti, efekt ibišteka je výrazne antioxidačná a výsledkom je spomalenie starnutia pleti

Typ pleti:
Pre každý typ pleti.
Použitie:
Naneste na čistý tampón a jemnými krúživými pohybmi odstráňte make-up z tváre a krku. Oči odličujte jemným pohybom smerom od vnútorného kútika oka k vonkajšiemu. Opakujte vždy s novým tampónom, kým nezostane čistý. 
Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Typ

Typ produktu Odličovacie mlieko

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Kód:  DKO079
Produktové číslo:  3286011149694

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13