Obnoviť stránku

Bionaire BWM001X

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bionaire BWM001X

Tento zvlhčovač je vhodný do miestností s plošnou výmerou do 45 m2 a vzduch zvlhčuje sterilnou teplou parou. Teplá para uľahčuje dýchanie v suchom prostredí počas chladných zimných mesiacov. Teplú paru dokáže vyrobiť už za minútu pomocou technológie Rapid Heat Technology, celý proces zvlhčovania teda prebieha veľmi rýchlo a efektívne.
Voliť môžete medzi dvoma stupňami výkonu a zariadenie nepotrebuje žiadne filtre, to znamená, že nie sú potrebné žiadne ďalšie investície. Nádrž na vodu možno jednoducho vybrať a prenášať vďaka integrovanému držadlu. Samozrejmosťou je funkcia automatického vypnutia pri nedostatku vody v zásobníku. Vykurovacie teliesko je opatrené nepriľnavou povrchovou úpravou, čo umožňuje jednoduché čistenie. Milovníci aromaterapie iste ocenia nádobku na esenciálne látky.
Parametre a špecifikácie:
Rozmery:
340 × 240 × 290 mm
Hmotnosť:
2 kg
Príkon:
300 W
Objem nádrže:
3,8 l
Približná spotreba vody:
0,32 l/h
Hlučnosť:
65 dB

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2
Príkon 300 W
Zvlhčovací výkon 320 ml/hod
Objem nádržky 3,8 l
Hlučnosť 65 dB

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Teplý

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 240 mm
Šírka 290 mm
Výška 340 mm
Kód:  EAZ7002e
Produktové číslo:  BWM001X

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08