Obnoviť stránku

Bionaire BUH003X

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bionaire BUH003X

Suchý vzduch nielenže vysušuje sliznice dýchacích ciest, čo môže viesť k vzniku infekcií a alergických reakcií, ale neprospieva ani pokožke, domácim kvetinám alebo miláčikom. Z toho dôvodu je v zimnom období dobre  dosiahnuť optimálnu vlhkosť vzduchu prostredníctvom prístrojov na to určených. Jedným z nich je aj moderný zvlhčovač vzduchu Bionaire, ktorý pracuje s ultrazvukovou metódou. To v praxi znamená, že vytvára studenú hmlu, čím do ovzdušia vypúšťa čistú a sviežu paru. Viditeľná chladná hmla vás ako mávnutím čarovného prútika zbaví všetkých ťažkostí vyplývajúcich z príliš suchého vzduchu spôsobeného nízkym percentom vody vo vzduchu. Pretože, ako už teraz vieme, voda dáva život, a tým sa treba riadiť. Je vhodný pre malé miestnosti s rozlohou do 12 metrov štvorcových.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka spotreba vody
  • Nízka hlučnosť
  • Automatické vypnutie pri nedostatku vody v nádrži
  • Odnímateľná nádrž s držiakom na bezproblémovú manipuláciu

Dlhá doba prevádzky

Vďaka unikátnej funkcii dlhej doby prevádzky môžete pokojne spať a dýchať z plných pľúc čerstvý vzduch po celú noc. Zvlhčovač vody Bionaire totiž vyniká mimoriadne dlhou dobou prevádzky - až 10 hodín. Z toho dôvodu dokáže kompletne fungovať po celú noc bez nutnosti výmeny vody.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti 12 m2
Príkon 21 W
Zvlhčovací výkon 100 ml/hod
Objem nádržky 1 l
Hlučnosť 25 dB

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Udržovanie vlhkosti

Farba

Farba Biela

Rozmery

Hĺbka 180 mm
Šírka 180 mm
Výška 190 mm
Kód:  BIOZV001
Produktové číslo:  BUH003X

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01