Obnoviť stránku

Bionaire BSF1612M

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bionaire BSF1612M

Zariadenie z dielne spoločnosti Bionaire vám dokáže spoľahlivo spríjemniť pobyt v rozpálenej izbe či kancelárii. Nie je nič horšie ako slnečný deň, ktorý skrátka musíte tráviť v prehriatej izbe. Zariadenie od inžinierov Bionaire vám však vytiahne tŕň z päty. Ochladenie, ktoré tento ventilátor prinesie do miestnosti, bude mať na vás aj ostatných blahodarný vplyv a práca vám bude oveľa lepšie a rýchlejšie utekať, myšlienky sa vám do hlavy len pohrnú a vy sa budete schopní vrátiť k plnohodnotnej práci. Nikdy viac už nebudete musieť riešiť problém nepríjemného vzduchu v kancelárii. Tento Ventilátor je navrhnutý tak, aby priniesol lepší vzduch nielen vám, ale aj vašim kolegom.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý kovový dizajn
  • Ľahké pohybovanie s produktom
  • Nízka energetická náročnosť
  • Spoľahlivý výkon aj pre väčšie priestory
  • Nízka hlučnosť

Je jedinečný

Aj napriek svojim rozmerom 40x140x45 cm a svoj stojanový dizajn, priamo volá po tom, aby bol tento produkt postavený do rohu vašej kancelárie, izby či posilňovne. Jednoduchá mobilita je zaručená, vďaka jednoduchým 5,4 kg tohto produktu bude pohybovanie s týmto drobčekom hračkou pre každého. Kovovo šedá farba a veľmi jednoduché nastavenie výšky a náklonu hlavice spôsobí, že si tento produkt čoskoro zamilujete.


Energeticky úsporné zariadenia má maximálny príkon iba 30 W. Spoľahlivý výkon 41 metrov kubických za minútu s hlučnosťou len 59 dB je skutočným uľahčením do horúcich dní. Rýchlosť ventilátora sa dá pohodlne plynule regulovať podľa vašich potrieb, a potrieb chladenia priestoru, v ktorom práve ste.

Kód:  EAZ7008
Produktové číslo:  BSF1612M-050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11