Obnoviť stránku

Bionaire BMT014D

3,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bionaire BMT014D

Zariadení z dielne spoločnosti Bionaire vám dokáže spoľahlivo spríjemniť pobyt v rozpálenej izbe či kancelárii. Nie je nič horšie ako slnečný deň, ktorý skrátka musíte stráviť v rozpálenej izbe. Zariadenie od inžinierov Bionaire vám však vytiahne tŕň z päty. Ochladenie, ktoré tento malý stolový ventilátor prinesie do miestnosti, bude mať na vás aj na ostatných blahodarný vplyv a práca vám pôjde oveľa lepšie a rýchlejšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Príjemný vežový dizajn ušetrí miesto
  • LED displej uľahčí ovládanie
  • Tri možné rýchlosti ventilácie
  • Časovač na nastavenie doby ventilácie
  • Možné využiť osciláciu vzduchu či Ionizér
  • Funkcia "spánok" a "vánok"

Malý ale výkonný

Aj napriek svojim rozmerom 15x31x15 cm a svojmu vežovému dizajnu, ktorý ušetrí miesto na pracovnom stole, ide o výkonné zariadenie ponúkajúce vzduchový výkon až 15 metrov kubických za minútu pri veľmi nízkej hlučnosti menej ako 40 db. LED displej zjednodušuje ovládanie zariadení tak, že ho môže ovládať i dieťa. Bielostrieborná farba iste dokonale zapadne do akéhokoľvek usporiadania a dizajnu miestnosti.


Ionizér zlepší kvalitu vzduchu kancelárie či izby, v ktorom je zariadenie pustené. Túto technológiu je však možné vypnúť. Samozrejmosťou tohto kvalitného produktu je tiež oscilácia vzduchu a časovač na 1, 2, 4 alebo 8 hodín, trvalý chod je tiež jednou z možností. Funkcia "spánok" alebo "vánok" iste budú veľmi príjemným spestrením ďalších troch rýchlostí ventilátora.

Doplňujúce informácie:

Rozmery š xvxh:
150 x 310 x 150 mm

Hmotnosť:
1,5vkg

Príkon max .:
35 W

Rýchlosti ventilátora:
3

Vzduchový výkon ventilátora:
15 m3 / min.

Hlučnosť:
menej ako 40 dB podľa stupňa výkonu

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť 40 dB
Príkon 35 W
Počet rýchlostí 3
Funkcie Oscilácia, Časovač
Vlastnosti Bezvrtuľový, Ionizátor

Typ

Typ Stĺpový
Kód:  EAZ7007
Produktové číslo:  BMT014D-I
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02