Obnoviť stránku

Bionaire BAP600

4,0 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bionaire BAP600

Komfortná vežové čistička vzduchu sa postará o vaše príjemnejšie bývanie. Čistička sa môže pochváliť osvedčením BAF a je teda schválená Britskou nadáciou pre alergikov. Vďaka použitému PERMAtech filtru typu HEPA , dokáže čistička zo vzduchu odstrániť až 99% nečistôt, či už sa jedná o prach z domácnosti, tabakový dym alebo prach a nečistoty po domácich miláčikoch. Tento filter sa navyše nemení, iba sa čistí a to jednoducho pomocou vysávača. Filtračné systémy HEPA sú vybavené oddeleným uhlíkovým filtrom, ktorý prispieva k odstráneniu nežiaducich pachov. Čistička v sebe skrýva aj ionizátor, ktorý po zapnutí ešte zvýši účinnosť prístroja a osvieži vzduch.

Malá ale výkonná

Čistička Bionaire BAP600 hravo zvládne vyčistiť vzduch v miestnostiach až 42m2. Vďaka tomu sa skvele hodí do veľkých priestorov či naopak do dnes veľmi obľúbených garsónok a malých bytov. Nemusíte sa ani báť prílišnej hlučnosti. U prístroja je možné nastaviť tri stupne výkonu a tak si vždy vyberiete tú správnu mieru medzi hlukom a výkonom. Vďaka svojim malým rozmerom a jednoduchému dizajnu skvele zapadne do akéhokoľvek prostredia.

Jednoduché ovládanie

Čistička vzduchu je vybavená svetelnou indikáciou, vďaka ktorej máte prístroj stále plne pod kontrolou. Samotné ovládanie je veľmi jednoduché, prístroj uvediete do chodu stlačením jedného tlačidla, ktoré automaticky nastaví čističku na plný výkon. Potom môžete upraviť stupeň výkonu či zapnúť ionizátor. Vďaka svetelnej signalizácii vás čistička vzduchu aj sama upozorní, až bude čas na prečistenie filtra.

Voliteľne nastaviteľný ionizátor

Táto čistička vzduchu sa môže pochváliť aj voliteľne nastaviteľnou funkciou ionizátoru, ktorý zapnete alebo vypnete pomocou tlačidla na tele prístroja. Ionizátor po zapnutí začne do okolia vypúšťať záporné ióny, neškodné častice so záporným nábojom prirodzene sa vyskytujúce okolo nás. Tieto častice napomáhajú čisteniu vzduchu a zvyšujú účinnosť prístroja tým, že sa na ne ľahko viažu kladne nabité častice, ako je prach, peľ, dym a ďalšie škodlivé látky. V kombinácii s iónmi vytvoria tieto škodlivé látky väčšie častice a tie potom filter ľahšie zachytáva.

Parametre a špecifikácie:
Funkcie:
samostatne vypínateľný ionizátor
elektronická indikácia znečistenia filtrov
nočné svetielko (zapnuté/vypnuté)
Odporúčaná plocha miestnosti:
max 42m2
Vzduchový výkon:
106 m3/H
Príkon:
33 W
Filter:
PERMAtech filter (typu HEPA)
Hlučnosť:
<55 dB
Rozmer:
240 x 290 x 240 mm
Hmotnosť:
2.7 kg
Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 33 W
Vzduchový výkon 106 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 42 m2
Maximálna hlučnosť 55 dB(A)
Minimálna hlučnosť 30 dB(A)

Funkcie

Funkcie Časovač

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový
Kód:  EAZ7001d
Produktové číslo:  BAP600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17