Obnoviť stránku

Bionaire BAP001X

4,2 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bionaire BAP001X

Čistička vzduchu Bionaire BAP001X je sofistikované, komplexné riešenie čistenia vzduchu pre miestnosti s maximálnou rozlohou 74 m2. Vďaka svojej priestorovo úspornej konštrukcii ju môžete umiestniť ako do obytnej miestnosti, tak aj do kancelárie. Zaujme aj svojim klasickým bielym dizajnom, perfektne sa tak hodí do všetkých typov interiérov. Nízka hmotnosť zaručí jednoduchú prenositeľnosť a určite poteší nízka úroveň hlučnosti, ktorá je iba 55 dB.
Čistička disponuje štvorstupňovým filtračným systémom, ktorý zahŕňa prací predfilter zachytávajúci veľké nečistoty. Ďalšou časťou je umývateľný HEPA filter. Ten zachytí až 99% nečistôt s veľkosťou od 0,002 mm. Zvládne tak odfiltrovať častice prachu, pele, zvieracie alergény či roztoče. Dezinfekčná ultrafialová lampa účinne ničí rôzne druhy baktérií a vírusov. Spolu s fotokatalickou oxidáciou ničí prchavé organické zlúčeniny a pachy vrátane škodlivých látok ako je formaldehyd, amoniak, toxické plyny a mnoho ďalších bežných nečistôt.

Nezávislý ionizátor uvoľňuje záporné ióny, ktoré na seba viažu častice prachu, peľu, dymu alebo zvieracích alergénov a napomáha tak k ich zachyteniu na filtri. Funkcia ionizácie aj UV dezinfekcia  sa dá samostatne vypnúť. Samozrejmosťou je časovač pre vypnutie prístroja po 2, 4, 6 a 8 hodinách. Nastavené hodnoty sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji. Optimálne výsledky dosiahnete jednoduchým pravidelným čistením filtrov bez toho, aby ste museli čokoľvek zložito demontovať.
Parametre a špecifikácie:
Farebné prevedenie:
Biele
Rozmery:
690 × 270 × 180 mm
Hmotnosť:
5,1 kg
Príkon:
60 W
Hlučnosť:
55 dB
Počet rýchlostí ventilátora:
5

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 60 W
Odporúčaná veľkosť miestnosti 74 m2
Maximálna hlučnosť 55 dB(A)
Minimálna hlučnosť 28 dB(A)
Výbava Displej

Funkcie

Funkcie Časovač

Filtre

Typ filtra HEPA
Kód:  EAZ7001s
Produktové číslo:  5011773054096
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11