Obnoviť stránku

BIODERMA Cicabio Krém+ 40 ml

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -10 %
9,79 € 10,99 €

BIODERMA Cicabio Krém+ 40 ml

Pleťový krém Cicabio od značky BIODERMA zachováva a obnovuje kožný mikróbiom, čím pomáha zaisťovať optimálny proces hojenia a zároveň zabraňuje vzniku hyperpigmentácie. Technológia Antalgicine upokojuje nepohodlie a svrbenie, zároveň poskytuje efekt „neviditeľnej náplasti", ktorá chráni pokožku a umožňuje jej dýchať. S prípravkom Cicabio Creme sa nielen budete cítiť lepšie, ale vaša pokožka bude tiež vyzerať prirodzene a zdravo. Krém je vhodný pre celú rodinu vrátane novorodencov, s výnimkou predčasne narodených detí.

Kľúčové vlastnosti krému BIODERMA Cicabio Creme+

  • Ekobiologický obnovujúci a upokojujúci krém, ktorý pôsobí v dvoch úrovniach
  • Revolučná starostlivosť o pokožku s inovatívnou technológiou
  • Cicabio Creme+ nerešpektuje iba prirodzený proces hojenia, ale tiež ho optimalizuje a chráni pokožku pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi
  • Krém BIODERMA vďaka technológii Antalgicine upokojuje nepohodlie a svrbenie a zároveň poskytuje efekt „neviditeľnej náplasti"
  • S patentovaným komplexom Optimal Repair
  • Cicabio Creme+ aktívne podporuje regeneráciu kože a minimalizuje riziko vytvárania jaziev
  • Prípravok BIODERMA je možné ľahko a pohodlne nanášať
  • Hydratačný krém uľahčuje masáž jaziev na optimálne výsledky
  • Ideálny na časté poškodenie pokožky, estetické zákroky, čerstvé tetovanie, permanentný make-up
  • Vhodný aj na krusty po ovčích kiahňach aj atopickom ekzéme a jazvy po odstránení znamienok
  • BIODERMA Cicabio Creme+ je skvelý na detské zapareniny v plienkovej oblasti a periorálnu dermatitídu
  • Krém je vhodný pre celú rodinu vrátane novorodencov, s výnimkou predčasne narodených detí

Cicabio Krém+ účinkuje v dvoch úrovniach

Vďaka ekobiologickému prístupu značky BIODERMA, ktorý berie pokožku ako zdroj inšpirácie, pôsobí Cicabio Krém+ v dvoch úrovniach: okrem toho, že rešpektuje prirodzený proces hojenia, ho tiež optimalizuje. S patentovaným komplexom Optimal Repair a nepretržitým zvlhčovaním pokožky podporuje Cicabio Creme+ od BIODERMA obnovu pokožky a diverzitu mikrobiomu. Vaša pleť tak dostane potrebnú podporu na hĺbkovú regeneráciu. Deň za dňom bude pokožka hĺbkovo obnovená a upokojená a stopy po jazvách odstránené.

Krém BIODERMA zachováva a obnovuje kožný mikróbiom

Koža nás každý deň chráni pred vonkajšími agresiami. Pretože však žijeme život naplno, môže byť táto ochranná bariéra pozmenená. Pád z bicykla, chemický peeling, tetovanie a iné Pri oslabení kože dochádza k zložitému, ale dômyselnému procesu – hojeniu. Najnovšie vedecké objavy preukázali dôležitosť kožného mikrobiomu, ktorý napomáha hojeniu pokožky, aby získala späť svoju pôvodnú funkčnosť a vzhľad. Počas tohto dlhého procesu sa tiež môžu tvoriť škvrny po odstránení krust spôsobených svrbením a nepríjemnými pocitmi. Práve na tieto prípady vyvinul výskum BIODERMA nové zloženie určené na oslabenú a poškodenú pokožku Cicabio Krém+.

Pre koho je produkt vhodný?

Cicabio Krém+ je ideálny na prípady častého poškodenia pokožky, či už ide o povrchové rezné rany a popáleniny, odreniny, estetické zákroky ako je laserové ošetrenie, chemický peeling, čerstvé tetovanie alebo permanentný make-up. Prípravok od BIODERMA poteší rýchlou a efektívnou pomocou pri hojení krust po ovčích kiahňach aj pri atopickom ekzéme. Cicabio Krém+ pomáha minimalizovať vzhľad jazvy a podporuje celkové hojenie po odstránení materského znamienka. Mamičky poteší priaznivým účinkom na zapareniny v plienkovej oblasti aj na periorálnu dermatitídu. Prípravok je navrhnutý tak, aby poskytoval účinnú a šetrnú starostlivosť na rôzne typy poškodenia pokožky a zákrokov.

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERÍN, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, OLEJ ZO SEMIEN KAPUSTY REPKOVEJ (BRASSICA CAMPESTRIS), BUTYLENE GLYCOL, TAPIOCA STARCH, HYDROGENOVANÝ REPKOVÝ OLEJ, XYLOSE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SÍRAN HOREČNATÝ, PENTYLENE GLYCOL, SQUALANE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM POLYGLUTAMATE, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, MANNITOL, RHAMNOSE, XYLITOL, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CITRIC ACID, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES. [BI 2039]

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Na tetovanie, Regeneračný, Upokojujúci
Špecifikácia Dermo

Problémy

Problémy Proti svrbeniu kože, Na popraskanú kožu, Na podráždenú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parfumovania, S neutrálnym pH, S kyselinou hyalurónovou

Objem

Objem 400 ml

Druh

Druh kozmetiky Telová

Typ

Typ produktu Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Regeneračný

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov, Pre deti

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 400 ml

Oblasť užívania

Použitie Telo

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie
Kód:  KSTE3074
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3701129810095
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13