Obnoviť stránku

Big U-Shot Monochrome – Atlantic Blue

4,1 35 hodnotení
Novinka
7,85 €

Big U-Shot Monochrome – Atlantic Blue

S teleskopickým držiakom dosiahnete ostrejšie zábery kamerou aj fotoaparátom. S univerzálnym 1/4" závitom je kompatibilný so širokou škálou prístrojov. Držiak je nastaviteľný v rozsahu 30 až 95 cm a ľahko sa prenáša. Na konci hlavy je praktická skrutka na nastavenie sklonu a uzamknutie kamery v požadovanej polohe. Držiak je skvelým doplnkom na športové aktivity, rôzne koncerty a adrenalínové akcie. Penové držadlo a pútko sa potom postarajú o maximálne bezpečné uchopenie. Hliníkové vyhotovenie je pevné a váži len 154 gramov!

Upozornenie:  pre plnú funkčnosť držiaka je potrebné objednať úchyt na pripevnenie kamery na stojan, či statív GoPro Tripod Mount


Parametre a špecifikácia:
Závit:
1/4"
Nastavenie rozsahu:
30 - 95 cm
Maximálna nosnosť:
0,5 kg
Materiál:
Hliník
Hmotnosť:
154 g
Príslušenstvo:
Pútko
Kód:  OG054x3a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3700276347522

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11