Obnoviť stránku

Bialetti Brikka Elite pre 4 šálky

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bialetti Brikka Elite pre 4 šálky

Čím bohatšia pena, tým lepšia káva. Uvažujete o káve podobne? Moka konvička Brikka naplní vašu šálku kávou oveľa intenzívnejšou chuťou a ozdobí ju vyššou vrstvou bohatej peny než akýkoľvek iný porovnateľný kávovar. Tajomstvo konvičky Brikka spočíva v patentovanom ventile, ktorý je iný ako pri predchádzajúcich modeloch a pracuje s oveľa vyšším tlakom - pri každej príprave kávy tak dosiahnete veľmi bohatú penu a príprava trvá kratší čas. Ďalším príjemným efektom sú intenzívnejšia chuť a vôňa, než v bežnom moka kávovare, a to vďaka až dvojnásobnému pomeru extrakcie. S konvičkou pripravíte veľmi rýchlo kávu porovnateľnú s klasickým espressom.

Kľúčové vlastnosti

  • Až 4 šálky kávy
  • Všetky typy varičov, okrem indukcie
  • Extra bohatá pena
  • Patentovaný ventil
  • Intenzívna chuť a rýchla príprava

Špičková kvalita

Moka konvička Brikka je vyrobená z odolného lešteného potravinárskeho hliníka a má osemhranné telo, ktoré zaručuje ideálne vedenie tepla. Kávovar je možné používať na všetkých typoch varičov, mimo indukcie. Pohodlná rukoväť a držiak viečka sú z plastu. Riad z hliníka býva neobľúbený, v tomto prípade to však nie je na mieste. Vnútro kávovaru sa po čase používania potiahne patinou, a nasaje chuť kávy. Práve kvôli tejto chuti a jednoduchosti celého ústrojenstva sú konvičky Bialetti celosvetovo tak obľúbené. Vďaka okienku vo viečku môžete celý proces prípravy kávy pohodlne pozorovať.

Objem:
0,16 l

Vhodná pre:
4 šálky

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Hliník
Kapacita v šálkach 4
Farba Čierna, Strieborná

Zdroj ohrevu

Zdroj ohrevu Plyn, Elektrina, Sklokeramika

Typ

Typ Elektrická
Typ sporáka Sklokeramický, Plynový
Kód:  PTKAV002
Produktové číslo:  8006363005340
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08