Obnoviť stránku

Bialetti Black Kitty 6

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bialetti Black Kitty 6

Elegantný nerezový kávovar Bialetti Black Kitty je perfektný pre prípravu talianskeho espressa na 6 šálok kávy. Bacuľatý kávovar Kitty je z lesklého nerezu. Ak dávate prednosť zaujímavým tvarom pred praktickou jednoduchosťou nerez Bialetti kávovarov Venus a Musa, potom Kitty je tou pravou Bialetti moka kanvičkou pre Vás. S kávovary Bialetti si môžete vychutnať pravú taliansku atmosféru, bez toho aby ste opustili pohodlie svojho domova. Jednoduché línie a harmonický dizajn kávovaru Bialetti KITTY pre talianske espresso umocňuje čistotu z nerezovej ocele a eleganciu lešteného povrchu.

kľúčové vlastnosti

  • až 6 šálok kávy
  • všetky typy varičov, okrem indukcie
  • nerezový
  • intenzívnu chuť a rýchla príprava
  • káva hotová do 5 minút

použitie

Naplníte dolnej nádobu vodou po značku a vložíte filter. Do filtra nasypete mletú kávu. Pripevníte horná časť kávovaru a umiestnite na sporák, alebo varnú dosku. Na plynovom sporáku nesmie plamene plynu presahovať spodok kávovaru. Keď je voda vriacej začne prekvapkávať vylúhované káva do hornej nádoby. Obsah nalejete do šálky a vychutnávate lahodný nápoj. Všetky diely kávovaru sú nerezové.

objem:
0,3 l

množstvo kávy

Kávovary Bialetti predstavujú ten najstarší spôsob výroby espresso kávy v domácnosti. Jedna porcia je 7 g kávy na 50 ml vody. Upozornenie: Talianske merítko veľkosti šálok kávy nezodpovedá českým zvykom. Preto je nutné sa pri rozhodovaní o veľkosti kávovaru riadiť objemom, nie počtom šálok. Jedna porcia v Taliansku je cca 4 cl - čo je všeobecne menej, než za čo väčšinou považujeme porciu my.

Kód:  PTKAV032
Produktové číslo:  8006363017138
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18