Obnoviť stránku

Bezdrôtové slúchadlá JBL

JBL slúchadlá bezdrôtové

JBL: Bezdrôtové slúchadlá na dokonalé počúvanie hudby

Spoločnosť JBL je pomenovaná po Jamesovi B. Lansingovi, ktorý túto firmu v roku 1946 založil. Špecializuje sa na výrobu slúchadiel, reproduktorov a mikrofónov. Jej produkty využívajú aj mnohé profesionálne nahrávacie štúdiá, kiná v USA alebo hudobné sály, a boli dokonca použité na ozvučenie Super Bowlu či Grammy. Medzi známych hudobníkov, ktorí si JBL produkty zamilovali, patria napríklad Lenny Kravitz, Bon Jovi alebo legendárne kapely ako Metallica, Linkin Park či Maroon 5. Stavte na JBL aj vy a začnite si užívať nový rozmer počúvania hudby už dnes.

JBL slúchadlá bezdrôtové True Wireless

JBL bezdrôtové slúchadlá True Wireless na každý deň

JBL bezdrôtové slúchadlá True Wireless si obľúbia všetci milovníci hudby. Nech už si vyberiete kôstky či štuple, prepínanie skladieb, hlasový asistent aj prijímanie hovorov dotykom sú samozrejmosťou. Niektoré modely disponujú funkciou potlačenia hluku či funkciou ambient sound, ktorá umožní počúvať okolité zvuky cez mikrofón slúchadiel. True Wireless slúchadlá JBL dostanete v niekoľkých farebných vyhotoveniach.

Herné bezdrôtové slúchadlá JBL pre všetkých gamerov

Správny gamer potrebuje kvalitné herné bezdrôtové slúchadlá. V JBL navrhli herné slúchadlá cez hlavu s aktívnym potlačením hluku a vysoko kvalitným priestorovým zvukom, ktorý zvýši váš zážitok z hry. Vďaka kvalitnému mikrofónu bude váš rozhovor so spoluhráčmi maximálne zrozumiteľný. Dlhá výdrž batérie navyše zaistí, že sa vám tak ľahko nevybijú pri hre. Slúchadlá sú navrhnuté pre PC, Xbox, PlayStation alebo Nintendo Switch.

Herné bezdrôtové slúchadlá cez hlavu JBL
Športové bezdrôtové slúchadlá JBL

Bezdrôtové slúchadlá JBL na beh, šport aj fitness

Športové bezdrôtové slúchadlá JBL sú navrhnuté tak, aby boli pri športe pohodlné, a navyše nevypadli z uší. To zaistí ergonomický ohybný ušný háčik, ktorý si jednoducho zaháknete za ucho a nastavíte podľa potreby. K dispozícii sú však aj slúchadlá s káblom, ktorý sa umiestni za krk a nikde tak neprekáža. JBL bezdrôtové slúchadlá sú navyše odolné voči potu, takže sú vhodné aj na intenzívne outdoorové či indoorové športové aktivity.

Spresniť parametre
172 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19