Obnoviť stránku

Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bezdrátová BlueTooth sluchátka Creative Wireless Headphones SL3100

Prepracovaný set slúchadiel a bezdrôtového Bluetooth modul, ktorý umožňuje veľmi kvalitné počúvanie bez prekážajúce káblov.Na prenos hudby slúži technológie BlueTooth, vďaka ktorej sa môžu vzdialiť od prehrávača až do vzdialenosti 10 metrov.Slúchadlá sú napájena nabíjecí Li-Ion batériou, ktorá vydrží až 8 hodín.Disponujú neodymovými reproduktory s priemerom 40 mm a frekvenčným rozsahom 10 Hz až 20 kHz.Podporovaný je aj BlueTooth profil Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), vďaka ktorému možno použiť bezdrátová sluchátka k mobilným telefónom disponujúcich rovnakým profilom.
Na slúchadlách nájdete 3,5 mm vstup, ktorý Vám umožní pripojiť slúchadlá klasicky pomocou kábla.Nechýbajú ani tlačidlá pre ovládanie hlasitosti a prepínanie skladieb.Tieto tlačidlá sú plne funkčné s MP3 prehrávači Creative ZEN.Veľmi ľahké prevedenie a kvalitná konštrukcia zaručuje pohodlné nosenie a počúvanie hudby.
Parametre a špecifikácie:
BlueTooth: Verzia:1.2 Trieda:2 Dosah:10 metrov
BlueTooth profily:
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP)
Napájanie:
Zabudovaná Li-Ion batéria (dobíjitelná)
Výdrž:až 8 hodín
Frekvenčný rozsah:
2,4 - 2,4835 GHz
Slúchadlá:
Reproduktory:40 mm neodymové
Frekvenčný rozsah:10 Hz - 20 kHz
Odstup signal / šum:85 dB
Kód:  JP318d
Produktové číslo:  70BX000007192

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12