Obnoviť stránku

Beyerdynamic T 5p 2G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic T 5p 2G

Základom výnimočného zvuku slúchadiel spoločnosti Beyerdynamic nesúcich označenie T 5p druhej generácie je dostatočná hustota magnetických siločiar, vyjadrovaná v jednotkách pomenovaných po chorvátskom vynálezcovia Nikola Tesla, ktorá pôsobí v jadre cievky a priamo tak ovplyvňuje účinnosť budenia magnetu vstavaného meniča. Čím je sýtenie väčšie, tým ľahšie sa menič rozhýbe a tým lepšie sa podarí konštruktérom zladiť prirodzené vlastnosti meniča s ich ideálnym správaním. Uzavretá konštrukcia tohto modelu účinne izoluje pred hlukom okolitého prostredia. Dokonca aj pri mimoriadne nízkych hlasitostiach je možné vnímať aj tie najjemnejšie detaily, kontrolované, analytické a extrémne frekvenčne vyrovnané od hlbokých basov po kryštalické výšky. Vychutnajte si každý tón presne tak, ako chcel autor piesne.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia Tesla, ponúkne najvyššiu možnú efektivitu spracovania signálu
  • Ideálne na prenosné prehrávače
  • Uzavretá konštrukcia na vynikajúce tlmenie okolitého hluku
  • Povrch vystuženia s jemným a príjemným dokončením pre maximálny komfort pri počúvaní
  • Elegantný dizajn

Vysoká kompatibilita

Prívodný kábel je vedený obojstranne, je dostatočne pevný, ale aj ohybný, v továrni je osadený pozlátený 3,5 mm konektor jack a v príslušenstve samozrejme nájdeme aj redukciu na väčší 6,3 mm. Určite si vás získa aj materiál náušníkov (umelá koža) a pohodlnosť hlavového mostu. Dodávaný predlžovací kábel umožní pripojiť slúchadlá aj k domácim zariadeniam štandardu Hi-Fi, ako napríklad k domácemu stereu. Môžete ich pripojiť kamkoľvek a to dokonca aj do prenosných zariadení s bežným výstupným výkonom. Následne vás obklopí absolútne vrcholná kvalita reprodukcie s nebývalou dynamikou. Používateľov určite poteší skutočnosť, že výrobok je ručnou prácou vyrábaný v Nemecku a vzťahuje sa naň 5-ročná záruka.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Nie

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 50 000 Hz
Citlivosť 102 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Hmotnosť

Hmotnosť 350 g
Kód:  BEY356f4
Produktové číslo:  719005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04