Obnoviť stránku

Beyerdynamic DTX 350m čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic DTX 350m čierne

Malé prenosné slúchadlá od spoločnosti Beyerdynamic, nesúce označenie DTX 350m, aj napriek svojej nízkej obstarávacej cene ponúknu používateľovi naozajstný zážitok z hudby. Slúchadlá, ktoré nadchnú aj náročnejšieho používateľa. Vybavené sú kvalitnými meničmi, ktoré si bez nepríjemného skreslenia poradia aj s veľkou porciou basov. O nerušené počúvanie vašich obľúbených tónov sa stará uzavretá konštrukcia izolujúca okolitý hluk v rušnom prostredí. Pohodlné koženkové náušníky poskytujú komfort aj pri dlhodobom nosení. Používateľa iste poteší skutočnosť, že slúchadlá sú dodávané s mäkkým praktickým puzdrom pre pohodlný transport v čase, keď ich práve nebudete používať.

Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá pre telefóny, tablety, počítače aj notebooky
  • Pevné kĺby umožňujúce zloženie do kompaktného tvaru
  • Nenápadný, ale pritom elegantný vzhľad
  • Plochý kábel odolávajúci pokusom o zamotanie
  • Veľmi ľahká a zároveň odolná konštrukcia (131 g)
  • Súčasťou produktu je puzdro

Zostaňte v kontakte

V dnešnom svete plnom nových informácií je dôležité s okolím zostať stále v kontakte. Slúchadlá spoločnosti Beyerdynamic sú práve preto vybavené praktickým mikrofónom a vy si ich tak môžete vziať so sebou kamkoľvek a zostať v kontakte s priateľmi, rodinou či kolegami z práce.

Univerzálnosť je veľké pozitívum

Vďaka nízkej impedancii sa skvele hodia na počúvanie z telefónu, tabletu, ale rovnako tak pre pohodlné počúvanie pri počítači alebo televízii. Ich konštrukcia je navyše skladacia. Vysoká kompatibilita je zaručená 3,5 mm jack konektorom, vďaka ktorému môžete pripojiť slúchadlá k najrôznejším elektronickým zariadeniam. Svoje využitie tak nájdu aj pri počúvaní vašich obľúbených piesní napríklad z MP3 prehrávačov, notebooku, mobilného telefónu či tabletu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  BEY355e6
Produktové číslo:  718807

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16