Obnoviť stránku

Beyerdynamic Custom Street biele

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic Custom Street biele

Slúchadlá Beyerdynamic Custom Street biele spájajú vynikajúci zvuk s podareným a dostatočne robustným dizajnom. Uzavretá konštrukcia udržuje hudbu vo vašich ušiach a poskytuje takmer dokonalú izoláciu okolitého hluku. Často cestujúcich používateľov určite poteší skladacia konštrukcia a dodávané puzdro pre ľahšie prenášanie. Slúchadlá majú kompletne odpojiteľný kábel, ktorý možno zapojiť do pravej aj ľavej mušle. Signál je dokonca priechodný, preto môžete druhou zdierkou zdieľať hudbu s ďalšími používateľmi. Jednotlačidlové ovládanie s mikrofónom na kábli vám umožní vybavovať hovory so širokou paletou mobilných telefónov.

Kľúčové vlastnosti Beyerdynamic Custom Street v bielej farbe

  • Dokonalý dizajn kombinuje eleganciu a odolnosť
  • Meniče podajú hlboké basy, jasné stredy aj ostré výšky
  • Kvalitný zvuk s možnosťou nastavenia basov v 3 stupňoch (plochý, príjemne basový a dunivý)
  • Mäkké vystuženie zaisťuje pohodlné nosenie
  • Uzavretá konštrukcia udržuje hudbu vo vašich ušiach a blokuje okolitý hluk
  • Diaľkový ovládač a mikrofón
  • Biele vyhotovenie
  • Balené do pevného praktického puzdra

Jedinečný dizajn

Základom vynikajúceho zvuku sú veľmi kvalitné meniče. Produkujú vyvážený zvuk s hlbokými basmi, iskrivými výškami a prirodzenými stredmi.  Špecialitou tohto modelu je možnosť dizajnovej modifikácie. V balení totiž nájdete 16 vymeniteľných krytiek mušlí. Kvalitný kábel je zakončený praktickou 3,5 mm jack koncovkou. S ňou nájdu slúchadlá Beyerdynamic Custom Street v bielej farbe využiteľnosť v širokom spektre elektronických zariadení.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  BEY355a71d
Produktové číslo:  BD 706213

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14