Obnoviť stránku

Beyerdynamic Byron BTA Wireless

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic Byron BTA Wireless

Bezdrôtové slúchadlá Beyerdynamic Byron BT ponúkajú vysokú kvalitu zvuku v mimoriadne efektnom dizajne a miniatúrnych rozmeroch. Slúchadlá sú stvorené pre náročnú prevádzku na cestách, športovanie a majú ambície sa stať vyhľadávaným módnym doplnkom. V miniatúrnych rozmeroch z hi-tech materiálov je ukrytý mimoriadne farebný a mohutný zvuk, ktorý si zamilujte. Základom je samozrejme využitie kvalitných a odolných komponentov, vďaka ktorým zaistíte svojim ušiam nadštandardné pohodlie a príjemne vyvážený zvuk. Objavte skryté tóny vo vašich obľúbených melódiách so slúchadlami Beyerdynamic Byron.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Beyerdynamic Byron BT

  • Slúchadlá s mikrofónom vydržia na batériu až 7,5 hodiny
  • Silný konzistentný zvuk a hlboké basy
  • Vysoko kvalitný 3-tlačidlový ovládač pre ovládanie médií a hovorov (kompatibilný so zariadeniami Android)
  • Kvalitné vyhotovenie slúchadiel Beyerdynamic Byron z vynikajúcich komponentov
  • Nemecká kvalita značky Beyerdynamic
  • Dokonalé prichytenie a optimálny komfort pri nosení
  • Plné nabitie za 2 hodiny

Moderné slúchadlá vo všetkých ohľadoch

Intraaurálna konštrukcia bezdrôtových slúchadiel Beyerdynamic Byron BT vás vás oddelí od okolitého hluku a získate pokoj na počúvanie hudby či telefonovanie. Integrovaný trojtlačidlový ovládač s všesmerovým mikrofónom umožní jednoduché využívanie s mobilnými telefónmi, ktorým je tiež prispôsobená impedancia. Všetko je dokonale poruke a zaručuje tak spríjemnenie prehrávania hudby, sledovanie filmov i ovládanie hovorov. Toto riešenie je veľmi elegantné, vysoko odolné. Môžete si byť istí, že vás bude vďaka dokonale navrhnutému výrobnému procesu a kvalitným materiálom tešiť mnoho rokov.

Bezdrôtový prenos pomocou Bluetooth

Káble na slúchadlách sú už minulosťou. Slúchadlá s mikrofónom Byron BT sú prvou bezdrôtovou náhlavnou súpravou značky Beyerdynamic. Hudba a telefónne hovory sa prenášajú pomocou Bluetooth 4.1. To vám dodáva ešte väčšiu flexibilitu s vynikajúcim zvukom. Všetky zariadenia pre prehrávanie môžu využívať svoj potenciál vďaka použitiu ABC kodekov a Qalcomm aptX. Akustické snímače pre pravé a ľavé ucho sú prepojené krátkym káblom.

Balenie obsahuje

  • Silikónové špunty v troch rôznych veľkostiach
  • Káblový klip pre bezpečné a pevné prichytenie
  • Pohodlné mäkké puzdro so zipsom

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  BEY357b
Produktové číslo:  BD 718386
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17