Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BEVIRO Prírodný šampón proti padaniu vlasov 500 ml

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

BEVIRO Prírodný šampón proti padaniu vlasov 500 ml

Priali by ste si, aby vaše vlasy vyzerali vždy čisto a zdravo? To všetko vám zaistí šampón Beviro s objemom 500 ml. Strieborný šampón poslúži všetkým blondínkam, ktoré milujú chladný tón blond farby. Tento typ šampónu nenahrádza klasické umývanie vlasov, využitie nachádza len v zosvetľovaní odtieňa. Prírodný šampón vás poteší maximálnou šetrnosťou. BEVIRO Prírodný šampón proti padaniu vlasov 500 ml je tou najlepšou voľbou na všetky typy vlasov, starnúce a šedivejúce a slabé a rednúce vlasy. Tento typ je špeciálne vyvinutý pre ženy a pre mužov. Ak vám vyhovuje tekutý (klasický) typ šampónu, potom pre vás bude tento vhodný. V prípade, že vás trápi časté vypadávanie vlasov, tento šampón vám s týmto problémom pomôže. Jeho zloženie doplní vaše vlasy potrebnou výživou a zabezpečí regeneráciu. Šampón bez alkoholu a bez silikónov je to najlepšie na vaše vlasy.

Významné funkcie šampónu BEVIRO Prírodný šampón proti padaniu vlasov 500 ml

  • Vďaka tomuto šampónu sa vaše vlasy stanú zdravými a krásnymi
  • Vďaka striebornému šampónu nebudú mať vaše vlasy žltý blond odtieň
  • Šampón Beviro s objemom 500 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Ide o prírodný šampón
  • Pomôže vám v boji s vypadávaním vlasov
  • Pomôže vám s výživou a regeneráciou vlasov
  • Typ BEVIRO Prírodný šampón proti padaniu vlasov 500 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez alkoholu a bez silikónov

Zloženie

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco Glucoside, Glyceryl Stearates, Sodium Chloride, Zinc Citrate, Magnesium Sulfate, Allantoín, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Malachite Extract, Sodium Olivamphoacetate, Sladký mandľoacetát sodný, Sericín, Citric Acid, Potassium Sorbate, Panthenol, Butylene Glycol, Lysine, Histidine, Arginine, Kyselina asparágová, treonín, Serín, Glutamic Acid, Prolín, Glycine, Alanine, Valine, Isoleucine, Leucín, Tyrozín, Phenylalanine, Paullinia Cupana Seed Powder, Maltodextrín, Caramel, Cannabis Sativa Seed Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Hydrolyzed Keratin, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez silikónov

Účinok

Účinok Vypadávanie, Regenerácia, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Starnúce a šedivejúce, Slabé a rednúce

Objem

Objem 500 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL6796
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191203248

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11