Obnoviť stránku

Beurer IH 18

4,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Beurer IH 18

Predchádzajte ochoreniam horných a dolných dýchacích ciest, zlepšite vykašliavanie alebo uvoľnite upchaté nosové dutiny s inhalátorom Beurer IH 18 a jednoducho poskytnite svojmu telu zaslúženú úľavu. Srdcom zariadenia je kvalitný vzduchový kompresor, ktorý vytvára tlak medzi 0,66 - 1,1 barom. Ten spoločne s úctyhodným nebulizačným výkonom, čiže rýchlosťou premeny tekutiny na mlžinu 0,18 ml/min, vytvára z aparátu perfektného a doslova nepostrádateľného pomocníka pri liečbe najrôznejších respiračných ťažkostí.

Navyše iste oceníte možnosť aplikovať liečbu ako na tvári dospelého, tak aj detského užívateľa, ktorú sprostredkúva priložená maska pre dospelých a pre deti.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektný pomocník pri liečbe a prevencii ochorení dýchacích ciest
  • Možno dezinfikovať
  • Výkonný kompresor
  • Nebulizačný výkon 0,18ml/min

V balení nájdete:
Ústny nadstavec, maska ??pre dospelých, detská maska, vzduchová hadica (extra dlhá), filtre

Kód:  BEU070a
Produktové číslo:  BEU-IH18
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16