Obnoviť stránku

BEURER BEU-TL41

5 2 hodnotení
98,71 €

BEURER BEU-TL41

Pri nedostatku slnečného žiarenia človek hlavne v zimných mesiacoch zápasí so stratou energie, nevyrovnanosťou a zlou náladou. S týmto problémom vám pomôže svetelná terapia BEURER TL41 poskytujúca príjemné a rovnomerné osvetlenie, ktoré vaše telo vníma ako slnečné svetlo. Navyše vďaka jednoduchému dizajnu poslúži aj ako elegantný doplnok do vašej domácnosti či kancelárie. U fototerapie Beurer TL41 sa nemusíte báť UV žiarenia ani nepríjemného blikania, pretože ide o príjemne zjednotené a jasné LED osvetlenie. Výhodou zariadenia je teda aj úspora energie.

Kľúčové vlastnosti fototerapie BEURER TL41

  • Fototerapia TL41 poskytne simulované denné svetlo v tmavých miestnostiach a v sychravom období
  • Zariadenie BEURER TL41 využíva úsporné a jasné LED osvetlenie
  • Ideálne využitie ako zdravotnícke zariadenie i elegantný doplnok do domácnosti či kancelárie
  • Samozrejmosťou je zariadenie bez UV žiarenia a nepríjemného blikania
  • BEURER TL41 má stabilný stojan

Variabilné zariadenie BEURER TL41 simulujúce denné svetlo

Fototerapia TL41 značky BEURER sa hodí naozaj kamkoľvek nielen vďaka svojmu dizajnu a zdravému využitiu, ale aj vďaka kompaktným rozmerom. Intenzita svetla dosahuje cca 10 000 luxov vo vzdialenosti 15 – 20 cm. Beurer TL41 má veľmi jednoduché ovládanie, a to len prostredníctvom jediného tlačidla. Výhodou zariadenia je tiež stabilný stojan.

Rozmery cca:
27 × 20,7 × 8 cm

Rozmery svetelnej plochy:
20 × 12 cm

Kód:  BEUTL041
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-TL41

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11