Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEURER OT20

4,1 37 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

BEURER OT20

Chcete mať plánovanie vášho rodinného života plne pod kontrolou? Kúpte si ovulačný teplomer značky BEURER, vďaka ktorému môžete plánovať svoje rodičovstvo v súlade s prírodou. Teraz budete mať vaše plodné a neplodné dni pod kontrolou. Teplomer zaznamenáva poslednú nameranú teplotu a ďalšie hodnoty možno zapisovať ručne do aplikácie Ovy, ktorá je voľne dostupná na stiahnutie.

Kľúčové vlastnosti ovulačného teplomera BEURER

  • Rodičovstvo pod kontrolou s teplomerom BEURER
  • Meria s presnosťou na 2 desatinné miesta
  • Teplomer BEURER je vodotesný a dezinfikovateľný
  • K dipozícii je aplikácia Ovy k manuálnemu záznamu
  • Pamätá si poslednú nameranú teplotu
  • Je dodávaný s ochranným krytom
  • Po nameraní teploty vydá zvukový signál
  • Teplomer BEURER sa automaticky vypne po určitej dobe nečinnosti

BEURER vsádza na presnosť

Ovulačný teplomer BEURER zobrazuje výsledok merania s presnosťou na 2 desatinné miesta. Meria s presnosťou ± 0,05 °C pri 35 °C od 00 do 38,00 °C pri okolitej teplote 18,00 až 28,00 °C. V iných podmienkach meria s presnosťou ± 0,1 °C. Teplomer BEURER umožňuje bezkontaktné meranie, je vhodný ako pre orálne, tak pre vaginálne meranie. Má flexibilnú sondu. Určite oceníte jeho ďalšie vlastnosti ako je vodotesnosť a možnosť dezinfekcie. Teplomer BEURER je dodávaný s ochranným krytom.

Ovulačné dni pod kontrolou s teplomerom BEURER

Teplomer BEURER vám dokáže nielen zmerať ovulačnú teplotu. K dispozícii je aplikácia Ovy, ktorá je voľne dostupná na stiahnutie. Môžete do nej manuálne vkladať vaše dáta a sledovať tak váš prirodzený mesačný cyklus. Navyše priamo v teplomere je umiestnená pamäť, ktorá si pamätá poslednú nameranú teplotu. Tak budete mať o svojom meraní vždy prehľad. Teplomer BEURER po nameraní súčasnej teploty vydá zvukový signál. Disponuje tiež vlastnosťou automatického vypnutia po určitej dobe nečinnosti. 


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kontaktný

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania 180 s
Špeciálne funkcie Ohybná špička

Rozsah merania

Minimálna teplota 32 °C
Maximálna teplota 42,99 °C

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F NIE

Typ napájania

Typ napájania LR41

Určenie

Určenie Dámske

Materiál

Materiál Plast

Farba

Farba Biela, Fialová
Kód:  BEUOT020
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-OT20

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06