Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BESTLIFE Travel Safe 15,6” sivý

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BESTLIFE Travel Safe 15,6” sivý

Nosíte so sebou neustále notebook sem a tam a chcete ho ochrániť pred poškriabaním, vlhkosťou či iným poškodením? BESTLIFE Travel Safe 15,6” sivý vyniká ako model vhodný na komfortnú prepavu vášho nenahraditeľného notebooku v zmäkčenej časti s veľkosťou do 15,6". Pozornosť si získa jeho pôsobivý vzhľad, batoh na notebook BESTLIFE Travel Safe 15,6” sivý spoľahlivo ochráni všetky vaše veci.

Dôležité vychytávky batoha na notebook BESTLIFE Travel Safe 15,6” sivý

  • Vyšperkovaný dizajn na laptopy s rozmerom 15,6"
  • Vyhotovenie batoha na notebook je ušité tak, aby ste okrem notebooku mohli prenášať aj kancelárske potreby a veľa ďalšieho
  • Samozrejmosťou sú upraviteľné popruhy na ramená
  • Maximálna ochrana vecí v batohu pred vonkajším vplyvom
  • Voľné ruky pri prenášaní svojho PC v batohu využijete, či už sa potrebujete držať v električke, alebo tlačiť košík s nákupom

Výbava batoha na notebook BESTLIFE Travel Safe 15,6” sivý

Tento typ batoha na notebook má nastaviteľné ramenné popruhy. Budete si tak môcť jeho pozíciu na chrbte nastaviť podľa svojich potrieb. Vhod príde tiež integrovaný USB port, cez ktorý môžete z power banky dobíjať svoj mobilný telefón bez ťažkostí aj počas chôdze.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Materiál

Materiál Polyester

Hmotnosť

Hmotnosť 1,2 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Integrovaný USB port
Kód:  BTL006a
Produktové číslo:  BB-3452BU-R1-15.6"

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16