Obnoviť stránku

BerlingerHaus Panvica grilovacia s pokrievkou 28 cm Carbon Metallic Line

4,8 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BerlingerHaus Panvica grilovacia s pokrievkou 28 cm Carbon Metallic Line

Pre svoj elegantný dizajn bude panvica BerlingerHaus Carbon Metallic Line majstrovským kúskom vašej kuchyne. Pokrievka z termoskla s antikorovou príchytkou a parným otvorom pre únik prebytočnej pary pomáha uvariť rýchlejšie a ekonomickejšie. Grilovacia panvica má 3-vrstvý mramorový nepriľnavý povrch s krásnou vonkajšou metalickou farbou. Jej turbo indukčné dno efektívne a rovnomerne rozvádza teplo a znižuje spotrebu energie. Ergonomická mäkčená rukoväť, ktorá nie je v priamom kontakte s panvicou, zostáva stále chladná aj počas dlhého varenia. Iste oceníte možnosť variť na akomkoľvek type sporáka vrátane indukcie.

Prednosti grilovacej panvice Carbon Metallic Line

  • Kovaná hliníková grilovacia panvica
  • 3-vrstvý mramorový nepriľnavý povrch
  • Sklenená pokrievka s parným otvorom
  • Turbo indukčné dno šetrí 35 % energie
  • Ergonomická rukoväť, ktorá sa neohrieva
  • Neobsahuje PFOA, olovo a kadmium
  • Vhodné pre všetky typy sporákov a do umývačky

Zdravé varenie s grilovacou panvicou

Dnes vzrastá trend zdravého varenia a stravovania, buďte aj vy trendy. Pri varení v grilovacej panvici potrebujete minimálne množstvo oleja. Tak docielite zdravšie pokrmy. Vďaka drážkam na panvici zostáva jedlo chutnejšie a vzniknuté prúžky na mäse dodajú pocit, že ste grilovali vonku. Podstatné je tiež to, že grilovacia panvica neobsahuje PFOA, olovo a kadmium a je ECO FRIENDLY. Aj to sú dôvody, prečo vám bude lepšie chutiť uvarený obed alebo večera. Zostávajúci olej alebo šťavu môžete pohodlne vyliať bočnými tvarovanými priehlbinami. Materiály sú vhodné pre umývanie v umývačke, takže sa nemusíte obávať zničenia panvica. Ucho v rukoväti je navrhnuté tak, aby ste mohli grilovaciu panvicu zavesiť a šetriť priestor pre iný riad.
 
Farba:
Karbon
 
Objem:
2,1 l

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Grilovacia
Kód:  BERBCM101
Produktové číslo:  BH-1614
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18