Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BerlingerHaus Panvica 28cm Forest Line

3,3 16 hodnotení
Cenová bomba
17,21 € Ušetríte 8,69 €

BerlingerHaus Panvica 28cm Forest Line

Chcete mať istotu skvele pripraveného jedla? Kúpte si BerlingerHaus Forest Line panvicu pre začínajúcich i skúsených kuchárov. Panvica je vyrobená z vysoko odolného kovaného hliníka. Vďaka 3 vrstvému nepriľnavému povrchu sa vám žiadne jedlo nepripáli. Turbo indukčné dno ušetrí až 35% enegie a umožňuje rovnomerné prepekanie mäsa, mäsových zmesí a iných špecialít. Jedlo si zachováva svoju prirodzenú chuť a šťavnatosť. Oceníte ergonomickú mäkčenú rukoväť s otvorom na zavesenie, ktorá zostáva vždy chladná. Výhodou je možnosť použitia panvice pre všetky typy sporákov - elektrické, plynové, sklokeramické aj indukčné. Panvicu ľahko umyjete v umývačke riadu. Súčasťou balenia je chránič povrchu pre šetrné skladovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • vysoko odolný kovaný hliník
  • 3 vrstvový nepriľnavý mramorový povrch
  • TURBO indukčné dno - ušetrí až 35% energie
  • rovnomerne rozvádza teplo
  • ergonomická mäkčená rukoväť s otvorom na zavesenie - zostáva chladná
  • vhodná pre všetky typy sporákov - elektrické, plynové, sklokeramické aj indukčné
  • možnosť umývania v umývačke riadu
  • chránič povrchu pre šetrné skladovanie je súčasťou balenia
  • neobsahuje PFOA/Olovo/Kadmium
  • ecofriendly

Rozmery: 28 × 5,5 cm

Farba: šedá / drevo - Forest line

TURBO indukčné dno

Toto zdokonalené TURBO indukčné dno je schopné dosiahnuť vysokej účinnosti s využitím nižšou energie a preto sú tieto panvice energeticky efektívnejšie a šetrnejšie k životnému prostrediu a sú mimoriadne hospodárne. Vďaka novej technológii má toto indukčné dno lepší výkon, než je tomu u bežných panvíc. Najdôležitejším parametrom indukčného dna je, že sa na ňom žiadne jedlo nepripáli. Rovnomerne rozvádza teplo a pomáha tak kuchárovi pri príprave perfektného jedla.

Chránič povrchu

Panvica je vyrobená z kovaného hliníka s veľmi vysokou tepelnou vodivosťou. chránič povrchu, ktorý je dodávaný zdarma, umožňuje bezpečné uloženie panvíc. Pri skladovaní môžu byť umiestnené jedna na druhej bez poškriabania povrchu. Chrániče povrchu môžete využiť aj pri servírovaní. Dajú sa použiť ako podložky, vďaka čomu sa vyhnete prepáleným značkám na stole.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 28 cm
Výška panvice 5,5 cm

Povrch

Vnútorný povrch Nepriľnavý, Mramorovaný/granitový
Materiál Kovaný hliník
Vonkajší povrch Mramorovaný/granitový

Typ

Typ Klasická

Druh ohrevu

Typ ohrevu Indukcia, Plyn, Sklokeramika, Elektrina

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry
Príslušenstvo Ergonomická rukoväť, Protišmyková rukoväť
Kód:  BERH097
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BH-1193
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02