Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sada nožov BerlingerHaus v bloku Burgundy Metallic Line 6 ks

4,2 5 hodnotení
44,90 €

Sada nožov BerlingerHaus v bloku Burgundy Metallic Line 6 ks

Chystáte sa variť a potrebujete perfektne nakrájanú cibuľu alebo paradajky? Radi by ste sa predviedli ako zruční kuchári, ale vaše staré nože spôsobia len to, že pokrm vyzerá ako nevzhľadná masa? Kúpte si súpravu nožov BerlingerHaus Burgundy Metallic Line, ktorá sa vyznačuje zhotovením z antikor ocele s laserom brúsenou čepeľou, vďaka čomu sú nože nepriľnavé, a tiež neabsorbujú vône krájaných potravín. Tieto nože zmenia zdĺhavé krájanie v pohodlnú činnosť, navyše plnia dostatočne aj funkciu estetickú v čase, keď práve krájať nepotrebujete. 

Zásadné plusy súpravy nožov BerlingerHaus Burgundy Metallic Line 6ks

  • Nože sú vyrobené z jedného kusu antikor ocele
  • Povrch nožov je laserom brúsený a teda nepriľnavý
  • Ľahká mäkčená rukoväť nožov Burgundy Metallic zaistí pohodlné uchopenie
  • V sade sa nachádza 5 ks nožov vrátane kuchárskych nožov, nože na pečivo a lúpacieho noža
  • Nože majú jednoduchú údržbu a dajú sa umývať aj v umývačke
  • Nože Burgundy Metallic môžete uložiť do metalického stojana a vytvoriť tak ozdobný prvok do kuchyne

Nie je nôž ako nôž

Správny nôž tvorí základ kuchyne. Nie nadarmo sa tvrdí, že s ostrým nožom je nebezpečenstvo úrazu menšie ako s tupým. Ide ale aj o to, aby nôž vydržal ostrý čo najdlhšie a aby práca s ním vám priniesla dostatočné potešenie. Investície do kvalitnej sady nožov sa počíta na tisíce, ale keď dobre vyberiete, budú slúžiť celý život. Pri kúpe sady nožov Berlinger Haus Burgundy Metallic si môžete byť istí správnosťou svojej investície, tieto kvalitné oceľové nože vydržia naozaj veľa rokov.

Ako má vyzerať kvalitný nôž

Pre naozaj kvalitné nože platí niekoľko pravidiel, podľa ktorých spoznáte, že sú naozaj dobré. Musia byť ťažké a dobre padnúť do ruky. Majú mať zahnuté ostrie. Umožňujú krájať hojdavým pohybom. Práca s nimi nie je únavná. Toto všetko spĺňa sada nožov BerlingerHaus.

Parametre a špecifikácia

Typ

Umývačka na riad Vhodné do umývačky
Typ noža Japonský nôž, Kuchársky nôž, Nôž na pečivo, Univerzálny nôž
Materiál rukoväti Oceľ

čepeľ

Materiál čepele Oceľ
Dĺžka čepele 20 cm

Príslušenstvo

Príslušenstvo Stojan na nože

Počet kusov

Počet kusov v súprave 6 ks
Kód:  BERSA003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BH-2273
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03