Obnoviť stránku

Bergner TEIDE SG-6835

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bergner TEIDE SG-6835

Najrôznejšie vyprážané pokrmy bez problému pripravíte s kvalitnou panvou Bergner Teide. Tá sa môže pochváliť mramorovým povrchom, ktorý je nepriľnavý a okrem toho tiež bráni sebemenšiemu poškriabaniu. Panva v tmavej farbe bude perfektným doplnkom každého kuchynského sporáka. 

kľúčové vlastnosti

  • Panva je vyrobená z kvalitného lisovaného hliníka
  • Mramorový povrch sa len tak nepoškriabe a skvele zabráni prichycovanie pokrmu
  • Vďaka tvarovanej rukoväti sa vám bude s panvicou veľmi ľahko manipulovať
  • Priemer 28 cm zaistí dostatočnú plochu pre vyprážanie
  • Rozmery: 28 × 4,3 cm

Nepriľnavý mramorový povrch

Či už sa rozhodnete vytvoriť rezne, palacinky alebo napríklad vajíčka, s touto panvicou to pôjde naozaj ľahko. Kvalitná hliníková panvica má mramorový povrch, ktorý ocení nejeden kuchár či kuchárka. Vďaka nemu sa totiž pokrm neprichytáva, teda sa bude panva po použití ľahko čistiť. Povrch je tiež vysoko odolný proti sebemenšiemu poškriabaniu. 

Skvelý pomocník do každej kuchyne

Má dostatočne vysokú hranu, a tak sa nemusíte obávať nežiaduceho neporiadku na varnej doske. Priemer 28 cm zaistí dostatočnú plochu pre vyprážanie. Praktická rukoväť vám umožní jednoduchú a pohodlnú manipuláciu pri práci. Táto panvica, ktorá sa veľmi dobre udržuje, bude vaším skvelým pomocníkom, nech sa rozhodnete vytvoriť akýkoľvek vyprážaný pokrm. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 28 cm

Typ

Typ Klasická
Kód:  BERNP015
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  SG-6835

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06