Obnoviť stránku

Bergner rb-1515

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bergner rb-1515

Tie najlepšie lievance pre vašich blízkych bez problému pripravíte s kvalitnou panvou Bergner. Bude perfektným pomocníkom pre každého kuchára alebo kuchárku. Vďaka nepriľnavému povrchu bude príprava jedla omnoho jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. 

kľúčové vlastnosti

  • Nepriľnavý povrch zabráni nepríjemnému prichytávanie cesta
  • Vďaka použitiu uhlíkovej ocele je panva veľmi kvalitný
  • Zvládnete s ňou pripraviť až 4 lievance naraz
  • Dno panvy je silné 0,5 mm
  • Rozmery: 24,5 × 2,5 cm

Jednoduchá výroba lievancov

S praktickou panvicou na lievance budete v kuchyni vždy za hviezdu. Vďaka nepriľnavému povrchu bude výroba lievancov o mnoho jednoduchšie než kedykoľvek predtým, a vám tak práca pôjde skvele od ruky. Je vyrobená z uhlíkovej ocele, ktorá zaručí kvalitu a dlhú životnosť.

Skvelý pomocník v každej kuchyni

Panvicu s priemerom 24,5 cm bude výborným pomocníkom v každej kuchyni. Má dostatočne vysoký okraj, ktorý zamedzí vyliatie cesta a následné znečistenie sporáka. Vďaka jej skvelým vlastnostiam pre vás bude tvorenie najrôznejších lievancov pohodlné a veľmi ľahké. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 24,5 cm

Typ

Typ Na palacinky
Kód:  BERNP013
Produktové číslo:  rb-1515

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14