Obnoviť stránku

Bergner PAULA RB-1151-RD

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bergner PAULA RB-1151-RD

S kvalitnou panvíc Bergner hravo pripravíte chutné pokrmy pre každú príležitosť. Vďaka tvarovanie je určená hlavne pre výrobu lievancov alebo vajíčok. Má keramický povrch, ktorý vám prácu v kuchyni uľahčí a okrem toho je tiež vysoko odolný proti mechanickému poškodeniu. 

kľúčové vlastnosti

  • Panvica na lievance a vajíčka je vyrobená z kvalitného lisovaného hliníka
  • Keramický povlak je odolný proti vysokým teplotám i mechanickému poškodeniu
  • Kombinácia červenej a bielej farby bude skvelým doplnkom každého sporáku
  • Rozmery: 41,5 × 25 × 3 cm

Vysoko odolný keramický povrch

Hliníková panvica na lievance a vajíčka je pokrytá veľmi kvalitným keramickým povrchom vo svetlej farbe, ktorý má mnoho lepších vlastností ako bežný nepriľnavý povrch. Vďaka nemu sa vám pokrm nepripáli a okrem toho zaručí tiež odolnosť voči vysokým teplotám a mechanickému poškodeniu. Pri jeho prehriatiu sa z panvice neuvoľňujú žiadne škodlivé látky.

Najlepší pomocník pri príprave lievancov a vajíčok

Panvica Bergner bude tým najlepším pomocníkom pri príprave najrôznejších pokrmov. Svojim tvarom je určená hlavne pre výrobu chutných lievancov alebo vajíčok, ktorá sa hodí napríklad ako raňajky alebo príloha k hlavnému chodu. Je k dostaniu v kombinácii červenej a bielej farby, a tak sa bude krásne vynímať na vašom sporáku. Má dostatočne vysoký okraj, ktorý zamedzí vyliatie cesta a znečistenia kuchyne. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 25 cm

Povrch

Vnútorný povrch Keramický

Typ

Typ Na palacinky
Kód:  BERNP012
Produktové číslo:  RB-1151-RD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12