Obnoviť stránku

Bergner DELI RB-1024-BK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bergner DELI RB-1024-BK

Hledáte kvalitné a nepriľnavou panvicu pre jednoduchú prípravu lahodných a nadýchaných palaciniek? Vyberte si špeciálne tvarovanou panvica na palacinky s mramorovým povrchom od popredného výrobcu Bergner. Vďaka unikátnemu vysoko odolnému a nepriľnavému povrchu navyše môžete variť na veľmi malom množstve tuku. Inovatívny mramorový povrch tiež zabezpečí veľmi komfortné údržbu a jednoduché čistenie.

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná nepriľnavá panvica pre zdravé varenie a jednoduchú údržbu
  • Určené pre všetky typy tepelného ohrevu
  • Špeciálny keramický povrch
  • Praktická a ergonomicky tvarovaná rukoväť

S dôrazom na kvalitu a efektivitu

Hliníková panvica ponúka priemer 25 cm a disponuje okrajmi s výškou 2 cm, ktoré zabezpečí pohodlné a efektívne varenie. Špeciálny materiál zaisťuje extrémnu odolnosť panvy a zabraňuje jej postupnému opotrebovaniu. Vďaka tomu si stále udrží svoj tvar a bude vyzerať ako nová aj pri častom používaní. Jednou z predností je aj unikátna dno, ktoré umožňuje rovnomerné vedenie tepla a zaisťuje tak vždy dokonalé výsledky počas prípravy výborných palaciniek.

Vhodné pre 4 typy tepelného ohrevu

Inovatívny panvicu z radu DELI bola navyše dômyselne navrhnutá tak, aby vyhovovala všetkým typom ohrevu. Môžete ju preto bez obáv využívať na plynovom sporáku, v rúre aj na sklokeramické a indukčné varnej doske.Praktické kuchynské vybavenie disponuje aj robustný a ergonomicky tvarovanou rukoväťou z plastu pre maximálne komfortné manipuláciu.

Doplňujúce vlastnosti:
Rozmery:24,5 × 41 × 2 cm
Farebná varianta:
čierna

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 25 cm

Typ

Typ Na palacinky

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do rúry
Kód:  BERNP009a
Produktové číslo:  RB-1024-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13