Obnoviť stránku

Berger Solar charger SC-21 21W

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
50,90 €

Berger Solar charger SC-21 21W

Solárna nabíjačka Berger 21 W. Radi cestujete? A stáva sa vám, že sa občas dostanete aj mimo dosahu elektrických sietí, napríklad pri kempovaní či rybárčení? Svoje elektronické zariadenia, mobily, čelovky či notebooky ale potrebujete mať stále nabité, aby ste si privolali prípadnú pomoc, nahliadli do mapy, keď sa stratíte alebo boli v kontakte s kolegami, ktorí sú na treku s vami? Získajte energiu zo Slnka … kdekoľvek. Pre všetky tieto situácie máme riešenie. Pribaľte si so sebou na cesty solárnu nabíjačku, s ktorou budú mať vaše elektronické zariadenia šťavu aj bez elektrickej siete.

Kľúčové vlastnosti solárnej nabíjačky Berger Solar charger SC-21

  • Prenosná solárna nabíjačka Berger Solar charger SC-21
  • Solárna nabíjačka premieňajúca elektrickú energiu slnka na potrebnú elektrinu
  • Nabíjanie drobnej elektroniky z obnoviteľných zdrojov

Praktický a ekologický pomocník na nabíjanie drobnej elektroniky

Solárna nabíjačka nezaberie pri hrúbke niekoľkých milimetrov vo vašej batožine príliš veľa miesta, je ale skvelým zariadením premieňajúcim kdekoľvek energiu slnka na toľko potrebnú elektrinu. Pri nabíjaní ju jednoducho roztvorte, čím získate niekoľkonásobnú plochu solárnych panelov a vďaka tomu aj oveľa vyšší výkon. Solárne nabíjanie poteší aj ekologicky zameraných zákazníkov, pretože vďaka nemu dochádza k nabíjaniu drobnej elektroniky z obnoviteľných zdrojov.

Výber solárnej nabíjačky

Aký príkon solárnej nabíjačky zvoliť? Pre malú elektroniku, čelovku alebo mp3 prehrávač postačí solárna nabíjačka s výkonom do cca 5 W. Ak plánujete mimo dosahu elektrickej siete nabíjať mobilný telefón, tablet alebo napríklad notebook, mala by nabíjačka disponovať výkonom aspoň 10 W.

Výkon solárneho panelu:
21 W

Hmotnosť:
0,6 kg

Porty:
2× USB

Rozmery:
260 × 190 × 20 mm, v otvorenom stave: 580 × 260 × 10 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Výkon panelu 21 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 58 cm
Výška 1 cm
Hĺbka 26 cm
Hmotnosť 600 g
Kód:  DSEit001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A01-703

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11