Obnoviť stránku

BeoPlay A2 Active Grey

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay A2 Active Grey

BeoPlay A2 Active je dizajnovo prepracovaný, prenosný Bluetooth reproduktor s 360° True Sound ozvučením, ktorý sa vyznačuje plochou odolnou konštrukciou. Jeho telo je z hliníka, čím je zaručená nižšia hmotnosť. Na vrchnej strane je vybavený silným koženým opaskom pre prenášanie a zavesovanie. Zariadenie má integrovanú Li-Ion batériu, ktorá vydrží až 24 hodín a nabíjanie trvá len 2 hodiny 45 minút. Model Active sa navyše vyznačuje vysokou odolnosťou voči prachu a vniknutiu vody, takže je pripravený na všetky každodenné nástrahy. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový prenosný reproduktor
  • Kvalitné spracovanie - hliníkové telo
  • Dva 30 W digitálne zosilňovače
  • Podpora rozhrania Bluetooth 4.0
  • Odolnosť voči prachu a postriekaniu vodou
  • Vstavaná Li-Ion batéria so životnosťou až 24 hodín
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť

Kvalitný zvuk

O kvalitu zvuku sa stará štvorica reproduktorov. Tie sa skladajú z dvoch 7,6 cm full-range meničov a z dvoch 2 cm tweeterov. Samozrejme nechýbajú ani dva basové radiátory, ktoré sa postarajú o nejaké to „dunenie". Obidva 30 W digitálne zosilňovače ponúknu špičkový výkon až 180 W, čo určite stojí za pozornosť.

Funkcia True Sound zabezpečí, že budete počuť rovnako kvalitný zvuk, nech ste k reproduktorom natočení z akejkoľvek strany. Stačí len zariadenie položiť a všetci okolo neho si užijú hudbu rovnako a rovnomerne a to v perfektnej kvalite. 

Prepojiteľnosť

Chcete si vypočuť vašu obľúbenú muziku? Zariadenie je možné pripojiť niekoľkými spôsobmi. Tým hlavným je rozhranie Bluetooth verzia 4.0, cez ktorý je možné pripojiť až 8 zariadení. Reproduktor je tiež vybavený Line-In vstupom (3,5 mm jack) pre váš MP3 prehrávač. 

Príslušenstvo:

Bluetooth reproduktor BeoPlay A2 Active, 2 kožené opasky, nabíjací kábel, návod na obsluhu

 
Kód:  BEO001e2
Produktové číslo:  1643773
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09