Obnoviť stránku

Bentime 007-3912A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bentime 007-3912A

Dámske hodinky Bentime v kovovom prevedení, elegantný a pôsobivý módny doplnok. Analógový ciferník má biely podklad, ukazovatele času sú na ňom veľmi dobre zreteľné. Kruhový tvar ciferníka umocňuje zdobenie trblietavými zirkónmi po celom jeho obvode. Účinnú ochranu ciferníku tvoria minerálne sklo, najčastejšie používané práve pri výrobe náramkových hodiniek. Hodinky sú vybavené spoľahlivým a kvalitným strojčekom Quartz. Spojenie krásneho dizajnu a praktické funkcie analógového ukazovateľa času robí z týchto hodiniek nepostrádateľného pomocníka každej modernej ženy.

Minerálne sklo

Minerálne sklo je najbežnejším typom používaného skla pri výrobe hodiniek. Jedná sa o skutočné sklo s vysokým podielom SiO2 a nie plexisklo ako v prípade akrylátu. Minerálne sklo je oproti nemu odolnejší voči poškriabaniu. Pochopiteľne záleží, ako veľmi ste na svoje hodinky opatrní a čomu ich budete vystavovať - ??pri murárskych prácach príde sklo k úhone logicky oveľa pravdepodobnejšie ako v útulnej kancelárii. Minerálne sklo je oveľa tvrdšie než akrylát, tým je ale logicky krehkejšie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 35 mm
Osadenie Zirkóny

Strojček

Strojček Quartz

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant
Kód:  KHO7285
Produktové číslo:  8592445096059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16