Obnoviť stránku

BenQ TH670

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BenQ TH670

Či už ste v kancelárii alebo doma, využite silu a kvalitu DLP projektora BenQ TH670. Ponúka natívne FullHD rozlíšenie 1080p, pomocou ktorého si môžete naplno vychutnať Blu-ray filmy, video hry či vysielania vo vysokej kvalite. Jas 3000 ANSI lumenov v kombinácii s vysokým kontrastom 10 000: 1 prináša luxusné podanie farieb v prezentáciách na celej projekčnej ploche bez akéhokoľvek zmenšovania či kompresie. Ponúka rozsiahly zoznam pokročilých funkcií, ktoré uspokoja, aj tých najnáročnejších. Navyše je energeticky úsporný a ekologický predovšetkým vďaka režimu SmartEco, nehovoriac o bezproblémovej údržbe. V neposlednom rade tento projektor disponuje najnovšou DLP technológiou pre podporu 3D funkcie, ktorá vám pripraví pohlcujúce zážitky zo sledovania.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektný projektor za skvelú cenu
  • Podpora FullHD rozlíšenia
  • Integrovaný 10 W reproduktor
  • Podpora MHL pre pripojenie inteligentného zariadenia
  • Podpora DLP
  • Technológia Colorific pre prirodzené a vyvážené farby
  • Režim SmartEco pre úsporu energie
  • Automatické vypnutie a intuitívne používateľské rozhranie

Perfektný ostrý obraz s technológiou DLP

Spoločnosť BenQ sa radí medzi špičku na trhu vo výrobe DLP projektorov, a preto môže ponúknuť vysokú kvalitu ostrosti a realistických farieb až po dobu niekoľkých rokov. Táto technológia využíva odraz čistého svetla od miliónov mikrozrkadielok, ktoré sú umiestnené na DMD čipe. Keďže sú takmer uzavreté a chránené, nemajú problém s poškodením a starnutím. Vďaka použitiu špeciálnych obvodov za pixelmi sa eliminujú tmavé krúžky okolo jednotlivých bodov. Vyšší činiteľ plnenia a menší čierny okraj majú za následok oveľa čistejšiu, intenzívnejšiu farbu a jemnejšiu kvalitu obrazu.

Ekológia na prvom mieste

Projektor využíva technológiu SmartEco od spoločnosti BenQ, ktorá prináša nižšie náklady na údržbu, jas bez kompromisov, skvelú kvalitu obrazu a optimalizovanú životnosť lampy. Vďaka tejto špeciálnej inovácii možno ušetriť až 70 % spotreby energie lampy a znížiť náklady na údržbu na minimum prostredníctvom funkcií pre dynamickú úsporu energie, pričom budete mať neustále k dispozícii extrémne kvalitný a živý obraz. Navyše dokáže šetriť aj energiu, a tým aj vašu kapsu vďaka funkcii automatického vypnutia, ktorá zakročí po 20 minútach nečinnosti.

Solídny zvuk a iné funkcie

Veľkou výhodou je vstavaný reproduktor s dostatočným výkonom 10 W a verným podaním zvukového prejavu. Bohato stačí k ozvučeniu kancelárie pri seminároch či obývacej izby pri sledovaní obľúbených filmov. Iste oceníte prehľadné používateľské rozhranie, pomocou ktorého sa veľmi ľahko a rýchlo dostanete k potrebným funkciám.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1200 px
Kontrast 10 000:1

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 3 921,57 h (163,4 d)
Životnosť lampy v ECO 5 882 h (245,08 d)
Výkon lampy 210 W
Hlučnosť 31 dB
Maximálna spotreba 260 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup, Audio vstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI, VGA (D-SUB)
Ostatné vstupy/výstupy Audio jack výstup, Audio jack vstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl

Rozmery

Šírka 32,7 cm
Výška 22,3 cm
Hĺbka 13,7 cm
Hmotnosť 3 kg
Kód:  WX409b29
Produktové číslo:  9H.JEL77.33E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12