Obnoviť stránku

BenQ TH530

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BenQ TH530

DLP projektor BenQ MH530 štýlovej biele farby reprezentuje úžasné obrazové parametre. Podporuje natívne rozlíšenie 1 920 x 1 080, ktoré v kombinácii so svietivosťou 3 200 ANSI lumenov a vylepšeným kontrastom 10 000 : 1 zaručí ostrý a dobre čitateľný obraz pri každej prezentácii.
Vďaka režimu Lamp Save ponúka životnosť lampy až 10 000 hodín. Disponuje technológiou SmartEco pre úsporu energie, režimom Eco Blank a umožní projekciu v Blu-ray 3D.
Bohaté možnosti pripojenia zahŕňajú D-Sub aj HDMI.


Výnimočná ostrosť a realistické farby po niekoľko rokov

Spoločnosť BenQ, svetová jednotka v oblasti DLP® projektorov, vám ponúka bezchybnú kvalitu obrazu, ktorú si budete môcť vychutnávať po dlhé roky. Projektory BenQ pýšiace sa radom ocenení využívajú technológiu Digital Light Processing od spoločnosti Texas Instruments, patentovanú technológiu BrilliantColorTM a vyhotovenie bez filtrov s takmer uzavretou konštrukciou, ktorá zabezpečuje:

  • Výnimočnú kvalitu obrazu
  • Vysokú ostrosť s vynikajúcou čitateľnosťou
  • Žiarivé, verné farby

Energeticky úsporný, ekologicky šetrný

Technológia SmartEco od spoločnosti BenQ, prinášajúce nižšie náklady na údržbu, jas bez kompromisov, skvelú kvalitu obrazu a optimalizovanú životnosť lampy, čím zdokonalila všetko, čo sa očakáva od DLP projektora. Vďaka tejto špeciálnej inovácii môžete ušetriť až 70 % spotreby energie lampy a znížiť náklady na údržbu prostredníctvom funkcií pre dynamickú úsporu energie, pričom budete mať k dispozícii extrémne kvalitný a živý obraz.

 BenQ SmartEco
 
BenQ LampSave
 

Režim LampSave

Náklady na výmenu projekčnej lampy tvoria najväčšiu časť celkových nákladov na prevádzku projektora. Režim LampSave dynamicky upravuje výkon lampy podľa úrovne jasu obsahu a výrazne predlžuje životnosť lampy o 50 %! Frekvencia výmeny lampy je tiež znížená až o 50 %, čo prináša menšie náklady na výmenu lampy.

Podpora Blu-ray Full HD 3D

BenQ MH530 disponuje najnovšou technológiou DLP® pre podporu 3D funkcionality, čo umožňuje školám sprostredkovať študentom pohlcujúce zážitky z výučby s jednoduchou prípravou 3D okuliarov a 3D obsahu z vášho Blu-ray prehrávače.

BenQ 3D
 

Režim detekcie chýbajúceho signálu

Automatické prepnutie do režimu Eco Blank po tom, čo bol projektor dlhšie ako tri minúty zapnutý bez toho, aby bol na vstupe nejaký signál, pre elimináciu zbytočného plytvania energiou a predĺženie životnosti projekčnej lampy.

Spotreba v pohotovostnom režime 0,5 W

Pri nečinnosti odoberá MH530 minimálne množstvo energie 0,5 W (v pohotovostnom režime), čím dosahuje toho, čo bolo pre staršie modely projektorov veľkou výzvou. Tento technologický pokrok v úspore energie pomáha predĺžiť životnosť lampy projektora a znížiť náklady na elektrickú energiu.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1920×1080 px
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1200 px

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 101,6 cm (40 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 4 000 h (166,67 d)
Životnosť lampy v ECO 10 000 h (416,67 d)
Výkon lampy 196 W
Hlučnosť 33 dB
Maximálna spotreba 270 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup, Audio vstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video
Ostatné vstupy/výstupy USB, Audio jack výstup, Audio jack vstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl
Funkcie 3D, Interaktívne premietanie
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie

Rozmery

Šírka 28,3 cm
Výška 9,5 cm
Hĺbka 22,2 cm
Hmotnosť 1,96 kg
Kód:  WX409b25
Produktové číslo:  9H.JFH77.14E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03